Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları'nın dediği çıktı, il başkanı Sürekli oldu

Umutoğulları'nın dediği çıktı, il başkanı Sürekli oldu

TV 35’te Alper Baran Esin’in sunduğu “8. Gün” programında, Gündeme Bakış İnternet Haber Portalı’nın İmtiyaz Sahibi Onur Çakır ile İzmir'in siyaset gündemini değerlendiren Mithat Umutoğulları’nın, “AK Parti’nin yeni il başkanı Kerem Ali Sürekli olacak” sözleri gerçek oldu. Temayül sandığından üçüncü sırada çıkan Sürekli’nin ataması dün gece gerçekleşti. ‘Bence il başkanı Kerem Ali Sürekli olacak’ demişti

  • Ege Postası
  • 17.04.2019 - 09:50

EGEPOSTASI- Canlı yayında, İzmir’de AK Parti’nin başına Kerem Ali Sürekli’nin getirileceğini söyleyen TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları’nın bu iddiası, 24 saat sonra gerçek oldu. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na, 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli atandı.

TV 35’te Alper Baran Esin’in sunduğu “8. Gün” programında, Gündeme Bakış İnternet Haber Portalı’nın İmtiyaz Sahibi Onur Çakır ile İzmir'in siyaset gündemini konuşan Mithat Umutoğulları, AK Parti’de Aydın Şengül’ün istifası ve sonrasında yaşanan temayül sürecini şu sözlerle değerlendirmişti:

“Temayülde siz içeri girerken birileri şuna oy verin diyor. Tanfer Kemerli Şengül’ün adamı zaten. Kerem Ali Sürekli bence il başkanlığına en yakın isimlerden biri. Kimsenin Dağ’ın, Zeybekci’nin itiraz etmeyeceği bir isim. Şengül koltuğu bıraktım, ama teşkilat beni istiyor mesajını vermek istiyor temayülle.

BUNA EMİNİM

Herkes kendi adamını getirmeye çalışıyor. Bence tartışma konusu bu. Bence il başkanı Kerem Ali Sürekli olacak. Adaylar arasında en ciddi isim o. Sürekli milletvekili adayı gösterilmedikten sonra da küsmedi. Teşkilatları tanıyan bir isim lazım. Bütün çalışmalara katıldı. Bir il başkanı kadar, il yönetimindekilerden daha fazla çalıştı. Dolayısıyla bunun bir ödülü, karşılığı olmalı. AK Parti teşkilatlara ağabeylik yapacak biri lazım. Şahsi fikrim teşkilatların yükünü taşıyacak bir isim varsa o da Kerem Ali Sürekli. Genel merkez de bu yönde karar verecektir. Buna eminim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.