Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umut Oğuz'un 'Mıknatıs'ı güldürdü

Umut Oğuz'un 'Mıknatıs'ı güldürdü

Bornovalı Komedyen ve Oyuncu Umut Oğuz, Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda sunduğu “Mıknatıs” isimli gösterisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Bornovalı komedyen hemşehrileriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 29.07.2017 - 10:15

Umut Oğuz, Bornova Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda Bornovalılarla buluştu. Tek kişilik “Mıknatıs” isimli gösterisi ile sahneye çıkan Bornovalı Komedyen ve Oyuncu Umut Oğuz, büyük ilgi gördü. Oğuz iki saat sahnede kaldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da ailesiyle birlikte izlediği gösteriyi izlemeye gelenler Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nu doldurdu. Aytemiz Firması’nın sponsorluğuyla ücretsiz olarak sunulan gösteriye ilgi büyük oldu.

İzmir’de 12’nci, Bornova’da 4’üncü gösterisine çıktığını söyleyen Umut Oğuz, Bornova’da sahneye çıkmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi. En büyük hayalinin Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda tek kişilik göstesini sunmak olduğunu söyleyen Oğuz, “Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya, bu sahnede birlikte büyüdüğüm Bornovalılara hitap etme, gösteri yapma imkanı verdiği için teşekkür ederim” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Umut Oğuz’un Bornova’dan çıkan bir değer olduğunu söyleyerek, “Bornova Umut Oğuz gibi pek çok sanatçı yetiştirdi. Aynı sokaklarda dolaştığımız, aynı havayı soluduğumuz insanları sahnede görmek bizler için de büyük bir mutluluk” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.