Dolar 32,5219
%0.23
Euro 34,8776
%0.45
Altın 2.486,180
%0.97
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umdular, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Umdular, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

24 Hazirana az bir süre kalırken çalışmalarını Konak,Buca,Karabağlar,Selçuk ilçelerinde yoğunlaştıran Umdular, CHP örgütü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

  • Ege Postası
  • 17.06.2018 - 10:44

Ramazan Bayramı ardından 24 Haziranı milletin desteği ve isteğiyle hep birlikte Demokrasi ve Kalkınma Bayramı olarak kutlayacağız dedi.

Kazım Umdular sözlerini şöyle sürdürdü
CHP’nin Barış, büyüme, hakça bölüşme esasına dayalı ekonomi politikaları esnaf ve sanatkarların  yüzünü güldürecek.

Öncelikle Babalar gününde hergün eve gelişini özlemle beklediğimiz,bir çınar gibi daima gölgesini aradığımız,emeğin,sabrın,özverinin,sevginin temsilcisi tüm babaların Babalar Gününü Kutluyorum..CHP iktidarında haksızlığa,adaletsizliğe,işsizliğe,yoksulluğa son vererek hiçbir babanın çocuğunu aç yatırma kaygısı taşımadığı,okul harçlığını veremediği için utanç duymadığı bir Türkiye yaratmak için geliyoruz.Türkiye’yi huzur dolu barış dolu günlere taşımak için geliyoruz.Siftahsız dükkan kapatan esnaf ve sanatkarlarımızın sorunların çözmek için geliyoruz.Esnafın, yıllık ödedikleri vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanabilmesine olanak tanıyacağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Sosyal güvenlikte esnaf aleyhine olan farklılıkları ortadan kaldıracağız. Ruhsat işlemlerinin esnaf odaları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Kredi Kefalet Kooperatifleri’ni  güçlendirecek, kredi miktarlarını arttıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi dükkan sahibi olabilmesini sağlayacağız. Esnaf bakanlığı kuracağız. Esnaf ve sanatkarların sorunlarını çözeceğiz. ARTIK TAMAM…MİLLET İÇİN GELİYORUZ. Tüm İzmirlileri 21 Haziran’da saat 19.00 Da Gündoğdu Meydanında gerçekleştireceğimiz hepimizin Cumhurbaşkanı MUHARREM  İNCE  mitingine davet ediyoruz..

CHP iktidarında esnaf ve sanatkarlarımızın,tüm babalarımızın yüzü gülecek. Görüyor ve inanıyoruz ki 24 haziran günü  İzmirliler oy birliğiyle T A M A M diyecek.' diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.