Dolar 32,5598
%0.14
Euro 34,8967
%0.67
Altın 2.433,330
%0.02
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar’dan mevkidaşına yanıt: CHP destansı bir duruş sergiledi

Ulupınar’dan mevkidaşına yanıt: CHP destansı bir duruş sergiledi

MHP’li mevkidaşı  Necat Karataş’ın partisi hakkında yaptığı değerlendirmelere yanıt veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, HDP ile bir ittifaklarının ya da böyle bir ittifak içinde bulunmalarının sözkonusu olmadığını söyledi. Ulupınar’dan mevkidaşına yanıt

  • Ege Postası
  • 23.04.2018 - 15:56

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın İYİ Parti ve CHP arasındaki milletvekili geçişine yönelik sert ifadelerine yanıt veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, CHP’nin demokrasi adına destansı bir duruş sergilediğini belirterek, ne İYİ Parti’nin ne de CHP’nin ilkesiz bir duruş sergilemediğini söyledi.

İYİ Partililere yönelik ‘Önceden de ilkesizler bugün de öyleler. İlkesizler, ilkesizlikleriyle yol alıyor’ ifadelerini kullanan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’a sert çıkan İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar, “Bir şeyler söylemesi lazım ama mantıklı düşünmesi lazım. AK Parti’ye koşulsuz şartsız destek verenler ilkeli oluyorlar. Cumhurbaşkanına söylenmedik laf bırakmayanlar ilkeli oluyorlar. Cumhurbaşkanından duymadıkları şey kalmıyor ama ilkeli oluyorlar. Demokrasi için 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesine rıza göstermiş olan CHP, ilkesiz oluyor. Öyle m? Bunu en iyi vatandaş değerlendirecektir” dedi.

CHP DEMOKRASİ ADINA DESTANSI BİR DURUŞ SERGİLEMİŞTİR

“Kafalarında baka bir şey olmayan insanlar ancak bu şekilde beyanat verebilirler. Analiz yapma kabiliyetine sahip olmayan insanlar ancak bu şekilde beyanat verebilirler” diyen İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “CHP destansı bir duruş sergilemiştir demokrasi adına. Türkiye onlara minnettardır. Eğer CHP 15 vekilini İYİ Parti’ye vermeseydi YSK İYİ Parti’nin seçime girmesini engelleyecekti. Mümkün olmayacaktı” ifadelerini kullandı.

HDP İLE BİRLİK OLMA ŞANSI YOK, OLMAZ DA

HDP ile de ittifak yapılacağını öngördüğünü dile getiren MHP’li mevkidaşına seslenen Ulupınar, “Onların istediği bu. Biz şu anda CHP ile ittifak yapmadık. Demokrasi adına bir gönül bağı kurduk. Onlar da demokrasi adına gerçekten ciddi bir duruş sergilediler. HDP ile birlik olma şansı yok. Ama MHP canı öyle istediği için kafasından geçenleri söylüyor. HDP ile bizim biraraya gelme şansımız yok, olmaz da. Bu bir ittifak değil. Ama 15 milletvekili ile gönül ittifakı kuruldu. Islak imzanın bir önemi kalmadı” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.