Dolar 32,5464
%0
Euro 34,8346
%-0.09
Altın 2.430,800
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar'dan ilk değerlendirme: İzmir İl Teşkilatı tekmil hazır

Ulupınar'dan ilk değerlendirme: İzmir İl Teşkilatı tekmil hazır

Erken seçim kararının ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'dan ilk değerlendirmesini yaptı. Ulupınar, "İzmir teşkilatı bir saat sonra seçim olacakmış gibi tekmil hazır" dedi. Ulupınar'dan ilk değerlendirme;

  • Ege Postası
  • 18.04.2018 - 16:20

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı erken seçim çağrısının ardından seçimlerin 24 Haziran'da yapılacağını açıkladı. Erken seçim kararının ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'dan ilk değerlendirmesini yaptı. Ulupınar, "İzmir teşkilatı bir saat sonra seçim olacakmış gibi tekmil hazır" dedi.

İZMİR TEŞKİLATI BİR SAAT SONRA SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ TEKMİL HAZIR 

İzmir teşkilatının bir saat sonra seçim olacakmış gibi hazır olduğunu belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, "Biz zaten bugün ölecekmiş gibi öbür dünyaya, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyaya ilkesini benimsemiş bir insan olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz zaten. Özel bir şey yapmamıza da gerek yok zaten. İzmir teşkilatı bir saat sonra seçim olacakmış gibi tekmil hazır" değerlendirmesini yaptı. 

ULUPINAR, ANADOLU PARTİSİ VE MERKEZ PARTİ'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı erken seçim çağrısı nedeniyle seçime girip girmeyeceği polemik konusu olan İYİ Parti yöneticileri, seçime girmelerinin önünde herhangi bir engel olmadığını belirtirken, YSK kararıyla 2011 yılında Kurucular Kuruluyla genel seçimlere katılan Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi ile Merkez Parti'yi örnek gösterdi: 

"Türkiye'de bizim pozisyonumuzda olup da seçime giren siyasi partiler var. Kanun şuna işler, buna işlemez. 3 partiye işler de dördüncüye işlemez diye bir şey yok. Daha önce olmuş üç kez. böyle bir şey daha önce yaşanmış. Kurucular Kurulu üyeleriyle genel kurul yapmışlar, orada genel başkan seçilmiş ve seçime de girmişler. Bizi bundan muaf tutmaları düşünülemez" diyen Yıldırım Ulupınar, "Ben ayrıca Cumhurbaşkanının mağduriyetin ne demek olduğunu en iyi bilen insanlardan biri olarak böyle bir şeye müsaade etmeyeceğini düşünen insanlardan biriyim."

ULUPINAR: BİZİM SEÇİME GİREMEME GİBİ BİR ŞANSIMIZ YOK 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı  "İYİ Parti'nin büyük kurultayının üzerinden  en az 6 ay geçmiş olması lazım. İYİ Parti, 6 ayı 1 Eylül'de dolduruyor" şeklindeki açıklamalarını hatırlatan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar da, "Özgür bey de akşam açıkladı. Yanlış anlaşıldım dedi. Lafın altını üstünü kesip öyle yayınlamışlar dedi. Bizim seçime girememe gibi bir şansımız yok" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.