Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar’dan AK Parti Başkanı'na jet yanıt: 'Sokağa çıkamaz hale getiririm onları'

Ulupınar’dan AK Parti Başkanı'na jet yanıt: 'Sokağa çıkamaz hale getiririm onları'

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin Ulupınar’ın söyleminin aksine partilerine üye olduğunu ve istifasını sunduğunu belgeleriyle gösteren bir açıklama yaptı. Yıldırım Ulupınar, belgelerin sahte olduğunu, kendisinin imzaladığı bir belge olmadığını, dolayısıyla AK Parti’ye üye olmadığını tekrarladı. Ulupınar, AK Parti’de kendisi gibi haberi olmadan, onay alınmadan üye yapılan binlerce kişi olduğunu iddia ederek, sert çıktı: “Bana yalancı demek Aslan’ın hakkı da haddi de değil. Benimle ilgili konuşurken Besmele çeksin konuşsun. Bunları muhatap alırsam, sokağa çıkamaz hale getiririm onları.” Ulupınar’dan AK Parti Başkanı'na jet yanıt:

  • Ege Postası
  • 28.12.2017 - 11:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bir süre önce Başbakanın rozet takmasına karşın kendisinin AK Parti’ye üye olmadığını, AK Parti’den değil Doğru Yol Partisi’nden (DYP) istifa ettiği şeklindeki açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını savunan AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin Ulupınar’ın 2014 Ocak ayında üye olduğuna dair belgelerle çıkıp yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Başkan Ulupınar, AK Partili İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin kendisini yalan söylemekle itham etmesine sert tepki göstererek, Bilgi’nin gösterdiği belgelerin ‘sahte’ olduğunu iddia etti.

BEN ÜYE OLMADIM BENİ ÜYE YAPMIŞLAR, İMZALADIĞIM BİR EVRAKI ÇIKARAMAZLAR, YARGITAY ORADA

İddiasının belgesinin Yargıtay’da bulunabileceğini dile getiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,  “Ben üye olmadım. Üye yapmışlar. Bir şey diyemem. Ben üye olmadım, benim imzaladığım bir evrakı çıkartamazlar. Yargıtay orada, her şey ellerinde, giderler bakarlar. Aslancım hazine bulmuş gibi sarılmış olaya. Beni İzmir tanır” dedi.

BENİMLE İLGİLİ KONUŞURKEN BESMELE ÇEKSİN, SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GETİRİRİM ONLARI

AK Partili İlçe Başkanı Bilgi’ye seslenen Başkan Ulupınar, “Bana yalancı demek Aslan’ın hakkı da haddi de değil. Benimle ilgili konuşurken Besmele çeksin konuşsun. Bunları muhatap alırsam, sokağa çıkamaz hale getiririm onları” diye konuştu.

Başkan Ulupınar, AK Partili Aslan Bilgi’nin gösterdiği belgeleri kendisinin imzalamadığını, dolayısıyla sahte olduğunu dile getirerek, “Benim imzaladığım bir tek belgeyi gösteremezler. Şimdi ben onlara buna rağmen ‘sahtekar’ demiyorum. Çünkü o belgeleri ben imzalamadım. Buna rağmen sahtekar demeyeceğim. Türkiye bu dilden bıktı. Bu diyaloglardan bıktı. Aslancım meşhur olmak için başka kapı arasın” şeklinde sürdürdü açıklamalarını.

BEN SİZE BİNLERCE ÖRNEK GETİREYİM, ADAMIN HABERİ YOK ÜYE YAPMIŞLAR ADAMI

“Ben rozet takılmadı demedim. Yani şimdi bütün gazetelerde sayın Başbakanın bana rozet taktığını gördüğüm halde böyle bir şey demem mümkün değil. Ben DYP’den istifa ettim dedim. Açarlar Savcılığa, Yargıtay’a hangi partiden istifa ettiğimi görürler. AK Parti’den istifa etmedim” diyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,  İzmir’de ve Türkiye’de binlerce kişinin kendilerinin bilgisi ve onayı olmadan AK Parti’ye üye yapıldığını savundu.

YARGITAY ONLARA BELGESİNİ VERSİN, KİMİN YALAN SÖYLEDİĞİ ORTAYA ÇIKAR

Başkan Ulupınar, “Ben size binlerce örnek getireyim. Adamın hiç haberi yok üye yapmışlar adamı. Hatta toplayayım. İşte ben üye olmadım, benim böyle bir imzam yok. Evet Başbakan bana rozet taktı ama ben üye olmadım. Yargıtay’a sorsunlar, ellerinde o imkan var. Yargıtay onlara belgesiyle versin. Kimin yalan söylediği ortaya çıkar. Bu işlerle uğraşmam ben. Ama o benim ne demek istediğimi bilir. Ben Türkiye’nin gelmiş geçmiş en düzgün siyasetçisiyim. Siyasetten nemalanmadım. Herkes kendi işine baksın. Sonra sokağa çıkamayacak hale getiririm herkesi” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.