Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ULUBALDEF'den Başkan Arslan'a ziyaret

ULUBALDEF'den Başkan Arslan'a ziyaret

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu (ULUBALDEF) Başkanı Ekrem Selimler ve Federasyon üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet  AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.01.2017 - 11:24

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Arslan'a ziyaretçi akını devam ediyor. Başkan Arslan'a Buca ve İzmir'de faaliyet gösteren çok sayıda hemşeri dernekleri, ve sivil toplum kuruluşlarının hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Zamanının büyük bir bölümünü ilçedeki çalışmalarına ve ziyaretine gelen  konuklarına ayıran Arslan'ı son olarak İzmir'de gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan ve yöneticileri ziyarette bulundu.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Federasyon Başkanı Ekrem Selimler, Buca Avcılık ve Atıcılık Doğa Sporları Dernek Başkanı Hasan Gani, Buca Müteahhitler Derneği Başkan yardımcısı Mustafa Nezir, Uluslarası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği Yönetim kurulu üyesi Murad Nezir, Aydın Esnafoğlu, İzmir Sancak Rumeli Derneği Başkan Yardımcısı, Yaşar Çalay, Buca Rumeli Göçmenleri Derneği Başkan ve yöneticileri, Buca Rumelili Kadınlar Derneği ile çok sayıda dernek ve yönetim kurulu üyesi katıldı.

"BUCA İÇİN DÜŞÜNEN VE ÜRETEN"

Ziyarette konuşan Başkan Selimler, “Federasyon olarak  bugün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizin amacı AK Parti Buca İlçe Başkanlığı görevine atanan sayın başkana  hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak Federasyon olarak ülkemizde ve balkan coğrafyasında yürütmüş olduğumuz projeler hakkında başkanımıza bilgi vermek. Sayın başkan gerçekten özverili  çalışkan biri. Buca için düşünen ve üreten bir arkadaşımız ilçe başkanlığı görevinde hem kendisine hem de yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" diye konuştu.

"COĞRAFYAMIZI ZENGİNLEŞTİREN KÜLTÜR"

Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonunun kalabalık bir heyetle yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan " Federasyon olarak ziyaretiniz bize güç katmıştır. İlçe başkanlığı görevine atandığımız günden bu yana sizler gibi değerli çok sayıda hemşeri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmadılar" diye konuştu. Hükümetin Balkanlarda yaptığı çalışmalardan da söz eden Arslan "AK Parti hükümeti olarak Balkan coğrafyasının huzura, refaha ve mutlu bir hale dönüşmesi adına Tika, Yunus Emre Enstitüsü ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı aracılığıyla  özverili çalışmalar  yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Tarihin bir döneminde Buca’ya göç ederek bu coğrafyayı zenginleştiren. Hep birlikte bu coğrafyayı daha da yaşanabilir hale dönüştüren tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum. Bucamız, her kültürü barındıran bir ilçe. Farklı kültürlerdeki insanlarımız örf ve adetlerini, gelenek, göreneklerini en güzel şekilde yaşamaktadır. Şimdiye kadar birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermedik. İnşallah bu birlikteliği daha da güçlendireceğiz ”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Federasyon başkanı Ekrem Selimler yöneticilerle birlikte  ilçe Başkanı Mustafa Arslan'a meşhur Boşnak böreği ikram edip görevinde başarılar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.