Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
UFO yine İzmir'i seçti: Bu kez orada görüldü!

UFO yine İzmir'i seçti: Bu kez orada görüldü!

Youtube'a Kerry Forides ismiyle yüklenen ve İzmir'den Sakız Adası'na giden bir özel uçağın camından çekilen görüntüler heyecan yarattı. İngiliz basını görüntülerdeki cismin 'jet uçağı' olduğunu savunurken, bir kısım da UFO olduğunu iddia etti. Yunanistan'a giden uçakta çekildi...

  • Ege Postası
  • 24.03.2018 - 10:31

Kerry Forides bir adamın uçakla İzmir’den Yunanistan’ın Sakız Adası’na doğru giderken kaydettiği görüntüler hem gök bilimcilerde hem de olaya ilgi duyan kişilerde büyük heyecan uyandırdı.

21 Mart günü eşiyle birlikte İzmir’den Yunanistan’ın Sakız Adası’na doğru uçakla seyahat eden Kerry Forides, bulutların arasında ilginç bir görüntüyle karşılatı. Siyah renkli, sanki bir füzeyi andıran bu cismin havada hareket ettiği anlar Forides tarafından kaydedildi.

Videoda,  Kerry’nin eşinin ‘Kerry, bu şey ne'’ dediği ve Kerry’nin de ‘hiçbir fikrim yok’ dediği duyuluyor.

Daha sonra yaptığı açıklamada görüntüyü karısının fark ettiğini, önceleri siyah bir çizgi gibi olduğunu fakat sanki bir düzlemde dönüyormuş gibi hareket ettiğini belirtti. İngiliz basınında da haber olan görüntüler, 'aynı hızla hareket eden jet uçağı' olarak adlandırıldı.

Diğer bir iddia ise, 43 binden fazla izlenen videodaki görüntülerin ABD Hava Kuvvetleri'nin 4.602mph savaş uçağı olabileceği. (CNN Türk)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.