Dolar 32,6001
%0.39
Euro 34,7172
%-0.04
Altın 2.517,810
%1.34
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uçurtmalar lösemili çocuklar için havalanacak

Uçurtmalar lösemili çocuklar için havalanacak

23 Nisan Pazar Günü Torbalı’da düzenlenecek geleneksel uçurtma şenliğine bütün çocukları aileleriyle davet eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez”  İlçemiz, köylerimiz görülmeye değer” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 12:13

Torbalı Belediyesi’nin 2006 yılından bu yana düzenlediği geleneksel uçurtma şenliği bu hafta sonu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayram’ında yapılacak. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  etkinlik temasının ise lösemi hastalığına dikkat çekmek olacağını söyledi.

Özbey Mahallesi etkinlik alanında gün boyu devam edecek uçurtma şenliğinde çocuklara ücretsiz olarak 4 bin uçurtma dağıtılacak. Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemili çocuklar da aileleriyle birlikte Torbalı’da misafir edilecek doktorları eşliğinde aktivitelere katılacaklar.

Uçurtma şenliği için belediye binası önünden kalkacak olan araçlar şenlik alanına gitmek isteyen Torbalıları taşıyacak. Ayrıca şenlikte Türk Hava Kurumu (THK) tarafından motorlu yamaç paraşütü gösterisi yapılacak. Yarışmalar düzenlenecek ödüller dağıtılacak.

İZMİR’E DAVET VAR

Bu yıl 11.cisi düzenlenen geleneksel uçurtma şenliğine bütün vatandaşları davet eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, şunları söyledi “İZBAN’ın devreye girmesiyle Torbalımız çok rahat ulaşılabilen  merkez ilçe konumuna geldi.  Her Perşembe günü çok sayıdaki İzmirli’nin ilçemize pazara gelip  Pazar alış verişi yaptıklarına tanık oluyoruz. Torbalı’da bolluk var, bereket var. Çok sağlıklı organik ürünler var. En önemlisi  ilçemiz çok misafirperver, güler yüzlü ve yardım sever. Şimdi rahatlıkla  İZBAN’ı kullanarak son durakta inecek olan vatandaşlarımız  etkinlik alanına ulaşabilecekler.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında  hoş vakit geçireceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.