Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ücretsiz üniversite hazırlık kursları Bergama’da yeniden başlıyor

Ücretsiz üniversite hazırlık kursları Bergama’da yeniden başlıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak durdurulan üniversite Hazırlık Kursları yeniden başlıyor.

  • Ege Postası
  • 21.01.2021 - 15:09

Bergama Belediyesi, İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde düzenlenen üniversiteye hazırlık kursları 25 Ocak 2021 Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Yirmi öğretmen eşliğinde ücretsiz olarak verilen kurslarda liseden mezun olan yaklaşık 200 öğrenci üniversiteye hazırlanacak. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde tüm branş öğretmenleri tarafından verilen kurslarda öğrenciler hafta içi beş gün sabah 9.00’da derse başlayıp 14.30’a kadar öğrenime devam edecekler.

SINIFLAR KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYGUN HALE GETİRİLDİ

Kurslara devam edecek olan öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile kurslarımıza start vermiştik. Ancak Koronavirüs nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbirler kapsamında kurslara geçici ara vermiştik. Şimdi tedbirler kapsamında yeniden açılması öngörülen kurslarımız için bizde harekete geçtik. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’mizde gerekli bütün önlemleri aldık. Sınıflarımızda mesafeli oturma, maske ve hijyen kuralları için gereken düzenlemeleri tamamladık. Bergama Belediyesi olarak ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımıza her alanda desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, güzel bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.