Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TV8

TV8

Günümüz kanalları arasında en çok sevilerek izlenen kanallardan birisi haline gelmiştir. TV 8 kanalı 1999 yılında kurulmuş eski bir kanaldır.

  • Ege Postası
  • 17.07.2017 - 09:15

İlk zamanlarında MNG Grubuna ait bir kanaldı. Ancak 2013 yılından itibaren Acun Ilıcalı Yönetimine geçti. Kanalı satın aldıktan sonra Acun Ilıcalı kanal çalışanlarında da tamamen değişiklik gerçekleştirdi. Eski çalışanların yerine kendi ekibini getirdi.  Tv 8 kanalında Acun Ilıcalı’nın yaptığı en önemli değişiklik tüm programları ve haberleri kaldırarak sadece eğlence kanalı haline getirmesi olmuştur.

Kanalın tarihinde ki en büyük başarılarından biriside Türkiye için NBA yayınlarını alması olmuştur. Kanal içerisinde birçok farklı değişiklikten sonra Acun Ilıcalı kendi sunduğu programları da kanalın en çok izlenenler arasında yer almasını sağlamıştır. Suvivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz kanalın en çok izlenen programları arasında yer almaktadır. Kanalın başarısını arttırmakta da büyük bir payı vardır. Ayrıca gündüz bayanlara özel olarak Bu Tarz Benim isimli program yer almaktadır. Birçok genç bayanın ve profesyonel jürilerin liderliğinde moda yeniden yaratılmaktadır. yayın yapan programları ile her zaman kalitesini ortaya koymuştur.

Survivor İle Heyecan Dorukta!

TV 8’in belki de en çok izlenen programı olan Survivor ile tüm kış boyunca ekran başındaki izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı ve en sonunda final yaparak kazananı belirlediler. Büyük bir mücadeleden sonra finale çıkan Ogeday ve Adem arasında yapılan sms oylamasından sonra Ogeday kanarak Kıbrıs’ta büyük ödülü almayı başardı. Böylece yeni yapılacak Survivor için seçimler başladı. Bazı dedikodulara göre yeni Survivor’ın Yunanistan’da olması bekleniyor.

TV 8 Kanalını Dilediğiniz Yerde Canlı İzleyin

Artık eskisi gibi programları kaçırma kuşkunuzdan kurtulabilirsiniz. Yoğun trafik olan yerlerde yaşıyorsanız ve ya iş yerinde mesai yapacaksanız ve çok sevdiğiniz bir program var ise artık kaçırmak gibi bir derdiniz olmayacak. linki aracılığı ile dilediğiniz gibi TV 8 canlı olarak izleyebilirsiniz. 7/24 olarak canlı yayın yapan site içerisinden anında yayın akışına bağlanabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey ise sadece internete bağlanan bir cihaz olacaktır.

Kaynak:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.