Dolar 32,5125
%-0.11
Euro 34,8203
%-0.13
Altın 2.425,400
%-0.19
Bist-100 9.712,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TV35 muhabiri CHP'nin sistemini denedi... Ekmek siparişi verdi!

TV35 muhabiri CHP'nin sistemini denedi... Ekmek siparişi verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ekip, çalışmalarını sürdürürken, TV35 Muhabiri Ertuğrul Turan, ekipten CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay ile iletişime geçti. CHP’nin oluşturduğu dayanışma sistemini işlerliğini deneyen muhabirimiz Ertuğrul Turan ile CHP'li yetkililerin görüşmesi sistemin sorunsuz işlediğini gözler önüne serdi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2020 - 10:02

EGEPOSTASI- TV35 Muhabiri Ertuğrul Turan, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan ekiple iletişime geçti.

CHP’nin oluşturduğu dayanışma sisteminin işlerliğini denemek için İl Sekreteri Fulya Alçay’ı arayan TV35 muhabiri Turan, birkaç sorunun ardından adres bilgileriyle birlikte ekmek siparişi verdi. Adresi Konak olarak belirten muhabir Turan’a görüşmeden kısa süre sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı’ndan dönüş yapıldı. Turan’la bu kez İlçe Sekreteri Aslı Değirmenci iletişim kurdu. Turan’ın tekar ihtiyacı sorulurken, ona göre ekiplerin yönlendirileceği bildirildi. 

Görüşmenin sonunda muhabir Ertuğrul Turan, karşı tarafa sistemin işlerliğini denemek için aradığını aktardı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.