Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TV35 açık hava reklamlarımızla İzmir’in her noktasında...

TV35 açık hava reklamlarımızla İzmir’in her noktasında...

Yayın hayatına başladığı günden beri taşıdığı misyonu koruyarak doğru ve hızlı haberin, kaliteli içeriğin kurumsal karşılığı olan ve çalışanının emeğiyle İzmir'in tek ulusal televizyonu olan TV35 açık hava reklamlarıyla kentin her noktasında İzmirlilerle buluştu.

  • Ege Postası
  • 04.07.2020 - 00:42

Türk basın ve yayın tarihinde önemli bir yer tutan Ege'nin incisi İzmir'de, kapanan televizyon kanallarının ardından 2019 yılında İzmir’in tek ulusal yayın yapan televizyonu TV35 TÜRKSAT uydusu, D Smart 235. Kanal, Türkcel TV 252 Kanal,Kablo TV 889 Kanal,Apple TV gibi yayın platformlarının yanında karasalda da izleyiciler tarafından takip edilebiliyor. 
Siyasetten spora, kültür sanattan ekonomiye kadar bir çok programın izleyiciyle buluşan kanalda, bu akşamdan itibaren açık hava reklamlarıyla kentin her noktasında İzmirlilerle buluştu. “BİZ İZMİR’E ÇOK YAKIŞTIK, BİZ İSMİMİZİ PLAKAMIZDAN ALIYORUZ, ÇÜNKÜ İZMİR EN İYİSİNE LAYIK, ARADIĞINIZ HER ŞEY BU KANALDA VE SİZ HALA BU KANALI İZLEMEDİNİZ Mİ” sloganlarıyla billboardlarda yerini aldı

KENTİN HER TARAFINDA İZMİRLİLERLE BULUŞTU

Konuyla ilgili açıklama yapan TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, "2019'da başladığımız bu yolculukta İzmirlilerin yanında olduk. Şimdi açık hava reklamlarıyla İzmirlilerin karşısına çıktık. Onların dertlerini, sorunlarını dile getirdik. İzmir'in sesinin bütün dünyaya ulaşması için çalışıyoruz. Ve biz adımızı bu kentin plakasından aldık" dedi. 

BİZ İZMİRLİYİZ

Umutoğulları sözlerine şöyle devam etti:  

"Biz İzmirliler özgürlüğümüze düşkünüz… Kendimize has bir yaşam tarzımız var… İzmirli olmak ayrıcalıktır… Gerçek İzmirliyi 500 metreden tanırsınız. Arkadaşlarıyla Sevinç Pastanesinin önünde buluşan herkes sizin için İzmirlidir. İzmir’den başka hiçbir yerde boyoz bulamadığınızda anlarsınız kıymetini… Kordon'da Körfeze karşı çayınızı yudumlamak, saat kulesinin inanılmaz manzarası eşliğinde kuşlara yem atmak, Körfezin iki yakasında Karşıyaka- Göztepe arasında yaşanan derin rekabet. Çamaşır suyu – Klorak ikilemini mutlaka yaşamışsınızdır. Gevreğe simit, çiğdeme çekirdek, darıya mısıra diyen bir insanla çok rahat tartışmaya girebilirsiniz. 

İZMİR’İN TEK “ULUSAL KANALI”

Bizde “sigorta” ya da “şalter” atmaz, “asfalyalar” atar. Tüm dünyaya nam salmış güzellikteki kızları sadece İzmir’de görebilirsiniz. Başka bir şehirde yaşamak zorunda kaldığınızda tekrar İzmir’e dönmek umuduyla motive olursunuz. Aslen İzmirli olmasanız bile yaşamaya başladığınız birkaç yılsonunda birisi size “Nerelisiniz'” diye sorduğunda ‘İzmirliyim’ dersiniz. Çünkü öyle hissedersiniz. Çünkü İzmirli olmak bir yaşam tarzıdır, ömrünüz boyunca gururla taşıyacağınız bir madalyadır. İşte biz İzmirliyiz… İzmir’in dünyaya açılan tek penceresi olan TV35 bu duygularla yaşanan İzmirlilerin çok yakından takip ettiği bir televizyon kanalı… İzmir dışında yaşayan gerek İzmirli olan olmayan ve İzmir’i takip eden izleyicilerimizden aldığımız muhteşem sözler bizlerin motivasyonunu artırmaktadır.

Bu motivasyonun devam etmesi ve İzmir’in tek “ulusal kanalı” olan TV35 kanalının yayın hayatına büyüyerek devam ediyor… Türksat Uydusu, DSMART, Türkcell TV PLAS, İP-Tvler ve çok yakında bölge’de “KABLO TV” ile yayın ağını genişleterek devam ediyor” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.