Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tütüncüoğlu’na af, Karataş’ın dosyası beklemede

Tütüncüoğlu’na af, Karataş’ın dosyası beklemede

CHP İl Disiplin Kurulu, disipline sevk edilen isimler için kararını verdi. Çeşme Belediye eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu için ‘Dosyada ihracı gerektirecek suç unsuru bulunamamıştır’ ifadelerine yer verilirken, Çeşme Gençlik Kolları eski Başkanı Enis Tepekule’ye ise kınama cezası verildi. CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş için ise dosyada eksiklik olduğu ve tamamlanması gerektiğini belirtilirken, Buca İlçe Örgütü’ne kayıtlı Oktay Gökdemir ile Tahsin Sezgin’e tebligat gönderilerek ifadeye çağrıldı. Tütüncüoğlu’na af, Karataş’ın dosyası beklemede

  • Ege Postası
  • 12.07.2019 - 09:45

EGEPOSTASI- CHP Çeşme İlçe Örgütü’nün kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk ettiği eski Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve eski gençlik kolları başkanı Enis Tepekule için karar açıklandı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde aday adaylığı sürecinde Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a “Diploması yoktur , makam mevkii kullanır , düğününü benim adımı kullanarak bedavaya yaptı” gibi açıklamalar yapan Çeşme Belediye eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu hakkında  CHP İl Disiplin Kurulu kararını verdi. Kurul oy birliği ile aldığı kararda “Dosyada ihracı gerektirecek  suç unsuru bulunamamıştır” açıklamasını yaptı. 

Çeşme Gençlik Kolları eski Başkanı  Enis Tepekule’ye ise kınama cezası verildi.

Bugün yapılan açıklama sonrası bir değerlendirmede bulunan Çeşme Belediyesi eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu, “Bu ilçe yönetimi tüzüğü bilmiyor ve önüne gelen kağıtları imzalıyorlar. Ben 4 yıl yöneticilik yaptım. Tüzüğü tabii ki çok iyi biliyorum. Bundan bir şey çıkmayacağını söylemiştim.  Bunların yaptıklarını bana hakaret kabul ediyorum” dedi.

KARATAŞ’IN DOSYASI BEKLEMEDE

Öte yandan  CHP İl Disiplin Kurulu, kınama istemiyle disipline sevk edilen CHP İzmir İl eski Başkanı Kemal Karataş’ın dosyasında eksiklikler olduğu için eksiklerin tamamlanmasını istedi.  Dosyadaki eksiklikleri tamamlandıktan Karataş’a tebligat gönderilecek ve sözlü savunmaya çağrılacak. 
CHP Buca İlçe Örgütü’nde kayıtlı olan Oktay Gökdemir ile Tahsin Sezgin için ise dosyaları tamamlanarak tebligatları gönderildi. Gökdemir ve Sezgin, Temmuz ayının son günü İl Disiplin Kuruluna ifade verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.