Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turuncu'nun Seyir Defteri TÜYAP'ta

Turuncu'nun Seyir Defteri TÜYAP'ta

CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir TÜYAP Kitap Fuarı’nda Turuncu’nun Seyir Defteri / Adalet Günlüğü kitabının, Adalet Kurultayı ile beraber güncellemiş halini imzaladı..  Kurultayla güncellendi, ikinci baskı yaptı

  • Ege Postası
  • 11.11.2017 - 15:55

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir bugün İstanbul’da yapılan TÜYAP Kitap Fuarı’nda Adalet yürüyüşü ve Adalet Kurultayı’nın seyir defteri olan kitabını imzaladı.

Ön sözünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazdığı ve ikinci baskısı Adalet Kurultayı ile güncellenen “Turuncu’nun Seyir Defteri Adalet Günlüğü” önceki hafta raflardaki yerini aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘adalet’ talebiyle başladığı ve arkasında on binleri sürüklediği 24 gün süren 432 kilometrelik Adalet Yürüyüşü’nü kendi gözlemleriyle kaleme alan, ardından 4 gün süren Çanakkale Eceabat’taki Adalet Kurultayı’nı da kitaba ekleyen Özdemir, kitabını TÜYAP Kitap Fuarı’nda okuyucusuyla buluştururken okurlarının sorularını da yanıtladı. 

Egepostası’na konuşan Özdemir, “İzmir’i temsilen burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’deki adalet arayışlarını gelecek kuşaklara aktaracak olan bu tarihi vesika ile burada bulunmak çok büyük gurur. Kitaplar,bireyi  özgürleştirir. Bizim her şeyden önce özgür bir topluma ihtiyacımız var” dedi.

Özdemir, yazar milletvekilleri ile birlikte tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'nun da kitabını imzaladı. 

Standın ziyaretçileri arasinda Bahçeşehir Gölet Gönülleri, Ahlat Isder, HAYTAP gibi STK'lar ve milletvekilleri de var

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.