Dolar 32,5294
%0.13
Euro 34,9115
%-0.17
Altın 2.436,280
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türküler Deniz için söylendi

Türküler Deniz için söylendi

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nde bağlama öğreticisi olarak görev yapan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi Deniz Güneş'in ölümünün birinci yılında düzenlenen etkinlikte, sevdiği türküler seslendirildi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2015 - 13:39
Afyon'da, 17 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nde bağlama öğreticisi olarak görev yapan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi Deniz Güneş ölümünün birinci yılında düzenlenen etkinlikte anıldı. Deniz ile ilgili anıların anlatıldığı anma etkinliğine Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Ergüner, CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in eşi Meltem Gönenç ile Deniz Güneş'in akrabaları ve çok sayıda arkadaşı katıldı.

Bergama Belediyesi, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği ve Bergama Kültür Sanat Turizm Folklor Gençlik Derneği'nin (BEFEM) katkılarıyla Bergama Yusuf Kemalettin Perin Kız Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Deniz'in sevdiği türküler hep bir ağızdan seslendirildi. Koro Şefi Mahir Yazıcı'nın eşliğinde seslendirilen türkülerle salonu dolduran izleyiciler duygusal anlar yaşadı. Etkinliğin sonunda eğitimi nedeniyle yurt dışında olan Deniz'in ağabeyi Eren Güneş'in, Deniz için yazdığı mektup salondakilere duygulu anlar yaşattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.