Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkmentepe sahaya indi

Türkmentepe sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre süreci hız kesmeden devam ediyor. Bornova İlçe Başkanlığı için adaylığını büyük bir kalabalıkla miting coşkusunda açıklayan Gürol Türkmentepe çalışmalarını sürdürüyor. Ergene, Erzene, Evka-3 ve Evka-4 Mahalleleri ile Rafetpaşa Mallesi'nde mahalle delegeleriyle bir araya gelen Türkmentepe burada delegelerden tam destek aldı.

  • Ege Postası
  • 25.12.2019 - 10:49

Kadınların ve gençlerin daha fazla söz sahibi olacağı ve daha etkin rol alacağı bir yönetim tasarladıklarının altını çizen Türkmentepe, ”Katılımcı ve demokratik bir örgüt yapısı kurmak, kadınlarımızın daha etkin olacağı bir siyaset yapısını geliştirmek, nüfusumuzun çoğunluğunu oluşturan gençlerin siyasette daha fazla  söz sahibi olmasını sağlamak, önlerini açmak, seslerine güç katmak için, ötekileştirmelere, kutuplaştırmalara ve dayatmalara geçit vermemek için yola çıktık. Bornova’dan tüm Türkiye’ye örnek olacak eşit ve çoğulcu demokrasiyi benimsemiş yönetim anlayışını hakim kılacağız’ dedi.

‘DELEGELERİMİZİN BİRİKİMLERİYLE YOL HARİTAMIZI BELİRLİYORUZ’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için Bornova’da ilçe örgütüyle, kadın ve gençlik kollarıyla, muhtarlar, milletvekilleri, belediye başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte omuz omuza çalışacaklarını dile getiren Türkmentepe, ‘Bizim ilk ve en önemli görevimiz Atamızın partisine iktidara giden yolda gerekli katkıları sağlamaktır. Bunun içinde birlikten kuvvet doğar şiarıyla hareket edecek ve çok çalışacağız. Delegelerimizin birikimleri ve düşünceleriyle yol haritamızı belirliyoruz. Delegelerimizin takdiriyle ilçe başkanı seçilmem halinde de Bornovamız da katılımcı politikalar geliştirerek birlikte yönetim ile büyük başarılara imza atacağız’ diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.