Dolar 32,5925
%0.36
Euro 34,7627
%0.09
Altın 2.494,150
%0.39
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye’ye yapılmış bir saldırıdır

Türkiye’ye yapılmış bir saldırıdır

Tüm yerel Sen İzmir Şubeleri CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınamak için CHP İzmir İl ve ilçe başkanlıklarını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 15:20

Birleşik Kamu iş İzmir il Temsilcisi ve Tüm Yerel sen İzmir 2 Nolu Şube başkanı Tamer Yiğit GÜLER  başkanlığındaki heyet  Önce CHP İzmir il başkanı Asuman Ali GÜVEN’i ardındanda Konak ilçe başkanı Mehmet Şakir BAŞAK’ ı ziyaret edip Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Geçmiş olsun ziyaretine  Güler ile birlikte Tüm yerel sen MYK üyesi Arif ALEL, Eğitim iş  4 Nolu Şube başkanı Haşim KARAMAN, Şubelerin yönetim kurulu üyeleri ve sendikanın işyeri temsilcileri  de katıldı.

Güler il başkanlığında yaptığı açıklamada  “Ülkemiz kan ağlıyor.. Top yekün emperyalist bir saldırı altındayız. Halkımız birbirine düşürülmek isteniyor. Bu zor günlerde Herkes aklını başına almak zorundadır. Hepimize büyük görevler düşüyor. Güçlü olmak, bir olmak zorundayız. Her türlü ayrışmadan ve ayrıştırıcıdan kaçınmalıyız. Direncimizi, karşı mücadele gücümüzü arttırmalıyız. Kimse bizi acı reçetelerle ıslah etmeye kalkmasın. “ dedi.

Tamer Yiğit GÜLER konuşmasını şöyle sürdürdü”
“Geçtiğimiz hafta Emperyalistlerin taşeronu PKK ve İŞD terör örgütlerinin hain saldırılarında 66  Asker-Polis ve Sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş 326  kişide yaralanmıştır.

Yine bu sabah  Cizre Emniyet Müdürlüğünün polis kontrol noktasına PKK lı teröristlerce bomba yüklü araç ile yapılan saldırıda 11 polis memurumuz şehit olmuş 75 kişide yaralanmıştır.

Terör saldırılarında hayatlarını kaybeden Asker Polis ve Sivil vatandaşlarımızın yakınlarına  başsağlığı Şehitlerimize de  Allahtan Rahmet ,Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.Ulusumuzun başı sağ olsun.

25 Ağustos 2016 günü Türk demokrasi tarihinin kara günlerinden biri yaşanmış, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Artvin’de terör saldırısıyla karşı karşıya kalmış ve Cumhuriyetimizin kurucu partisinin önderi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, aşağılık bir suikastın hedefi olmuştur.

Bu saldırı Sn Kılıçdaroglu’na ve şahsında tüm Türkiye ye yapılmıştır. Adı Barış, Demokrasi ve Cumhuriyetle eşit olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan hain saldırı aslında bir iç savaş çağrısıdır.

Fakat, bizler bu tuzaklara düşmeyeceğiz, Ülkemizi Böldürmeyeceğiz, Halkımızı soydurmayacağız, Cumhuriyetimizi Cemaatlere, Emperyalistlere, Bölücülere, gericilere teslim etmeyeceğiz. Kaynağı 15 Temmuz 2016 darbecilerine ve ABD Taşeronlarına dayanan bu saldırı, bizleri sindiremeyecek. Bölücü ve dinci teröre asla teslim olmayacağız. Gün Ayrışma günü değildir, gün Cumhuriyet değerlerini daha da sahiplenme ve büyütme günüdür.
Demokrasinin yılmaz savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan saldırıyı lanetliyoruz.  Saldırı Türk demokrasisine ve Türkiye’ye yapılmış bir saldırıdır. Teröre asla teslim olmayacağız. Cumhuriyet halk partisi Genel Başkanını suikastın hedefi yapan, kendisinin ve partisinin teröre karşı açık ve net duruşudur.  Cumhuriyet halk partisi; Cumhuriyetin kurucu partisi olarak teröre, hain planlara, gözü dönmüş kalleşlere asla geçit vermeyecektir. Saldırıyı yapanları, hedef gösterenleri, tahrik edenleri bir an önce hukukun önüne çıkarmak, Hükümetin öncelikli görevidir. Cumhuriyet halk partisi nin teröre inat, parlamenter demokrasiyi, özgürlükleri, laikliği savunmayı kararlılıkla sürdüreceğinden asla şüphe duymuyoruz. Cumhuriyet halk partisi konvoyunu kahramanca  korumaya çalışan askerlerimizden biri ne yazık ki şehit düşmüş, iki askerimiz yaralanmıştır. Şehit düşen askerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

OHAL Yasası kapsamında FETÖ örgütüne karşı verilen mücadele, PKK terörüne, mensuplarına, propaganda desteği sağlayanlara, her türlü ilgisi bulunanlara, yatakçılarına,  destekleyenlerine ve savunucularına da derhal uygulanmalı ve gereken en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Teröre, Bölücülüğe ve gericiliğe asla teslim olmayacağız.” Şeklinde konuştu.

CHP İzmir il başkanı Asuman Ali GÜVEN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tüm yerel sen Heyetine teşekkür ederek ““Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği’ne yönelik bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve net olmamakla beraber 11 şehidimizin ve 2’si ağır 75 yaralının olduğu olayı da şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Alçaklar, hainler, işbirlikçiler, korkaklar ve saltanat uğruna vatanını satanlar her gün, ölürler. Namusuyla siyaset yapanlar, korkmadan doğru bildiği yoldan dönmeyenler, halkı için ölümü gözü alanlar, Ata’sının, Cumhuriyetin, demokrasinin yolundan ayrılmayanlar, teröre, tehditlere ve iftiralara boyun eğmeyen yiğitler sadece bir kere ölürler” dedi.

Bu saldırıyı yapanlar sadece CHP’yi değil, Türkiye cumhuriyetini, yıllardır yok edilmeye çalışılan demokrasimizi ve cumhuriyet kurumlarını, milletimizin birliğini ve kardeşliğini hedef almıştır. Bu alçak saldırıyı planlayan, gerçekleştiren ve zemin hazırlayan kahrolası hainler bilmelidirler ki, namusuyla dürüstçe hizmet eden, çiğ yemediği için karnı ağrımayan, çıkarları uğruna kirli ve iğrenç ilişkiler kurmayan, terör örgütleriyle pazarlık etmeyen ve halkına hiç yalan söylemeyen Kemal Kılıçdaroğlu ve biz onun mücadele arkadaşları,  ülkemiz ve halkımız uğruna can vermekten asla korkmadık, korkmayacağız da" diye konuştu.

Tüm yerel sen Heyeti daha sonra Konak CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe başkanı Mehmet Şakir Başak’a geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başak  Sendikacılara bu ziyaret dolayısı ile teşekkür ederken Sendikacılara    üzerinde Atatürk posterinin  bulunduğu  özel tablo hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.