Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye’nin ilk ‘Evrensel Çocuk Müzesi’ açılıyor

Türkiye’nin ilk ‘Evrensel Çocuk Müzesi’ açılıyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü, yarın (23 Eylül Cumartesi) saat 17.00’de, görkemli bir törenle hizmete açılacak. Türkiye'de bir ilk! Kapılarını açıyor...

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 12:43

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, açılış kurdelesini akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklarla birlikte kesecek. Gün boyunca çocuklara yönelik renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Doğukan Manço da DJ performansı ile çocukların en sevdiği şarkıları seslendirecek.

“EN GÜZEL ESERİMİZ”

Alanında Türkiye’nin ilk ve dünyanın en kapsamlı projesi olan ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün açılışına tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bu projeyle, ‘Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir’ diyen Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkıyor, örnek bir eğitim modelini hayata geçiriyoruz. Bizim temel hedefimiz; üretken ve farkındalığı gelişmiş, değer sahibi, soran-sorgulayan, aydınlık nesiller yetişmesine hizmet edebilmektir. Çocuklarımızın bilimden, sanattan, kültürden beslenerek daha iyi bir gelecek yaşamasını sağlayabilmektir. Evrensel Değerler Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsümüz, bu anlayışımızın en güzel eseri olacak. Bu gururu paylaşmak, heyecanımıza ortak olmak isteyen herkesi açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.