Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye, Köln İnsan Kaynakları Fuarı'nda partner ülke

Türkiye, Köln İnsan Kaynakları Fuarı'nda partner ülke

Almanya'nın Köln şehri fuar merkezinde 17 ile 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan İnsan Kaynakları Fuarı'nın (Zukunft Personal) bu yılki partner ülkesi Türkiye. Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda ekonomik açıdan hızla kalkındığını...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 12:40
Almanya'nın Köln şehri fuar merkezinde 17 ile 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan İnsan Kaynakları Fuarı'nın (Zukunft Personal) bu yılki partner ülkesi Türkiye.

Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda ekonomik açıdan hızla kalkındığını ve Almanya'ya oranla doğum oranlarının oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken yetkililer, bu nedenle fuarın bu yılki partner ülkesi olarak Türkiye'nin seçildiğini bildirdi. Tüm bunlara karşılık Türkiye'de meslek eğitimi, meslek içi eğitim, personel danışmanlığı gibi konularda daha aşılması gereken çok yol olduğuna dikkat çeken uzmanlar, Köln'deki İnsan Kaynakları Fuarı'nın Türkiye'ye de önemli katkılar yapabileceğine dikkat çekiyor.

Partner ülke Türkiye adına fuarda PERYÖN Başkanı Yiğit Oğuz Duman, BAKTAT Grup Başkanı Mustafa Kaklan gibi yetkililer sunumlar yapacak. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Yiğit Oğuz Duman, “Türk toplumun yaklaşık yüzde 50'si 40 yaşın altında. Türk ekonomisi hızla değişiyor ve yetenekli insanlara olan ihtiyaç ve talep büyük. Her gün yeni bir firma piyasaya çıkıyor ve kalifiye çalışanlar arıyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.