Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Telekom'dan şaka gibi ilan

Türk Telekom'dan şaka gibi ilan

İzmir'in simgelerinden Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Türk Telekom binası, şirket yetkililerince, ünlü bir internet satış ve kiralama sitesi üzerinden kiralığa çıkarıldı. Kendi çalışan personelini bile şaşkınlığa uğratan ilan sonrası şartların gelecek hafta netleşeceği ve tekliflerin alınacağı öğrenildi. Deniz manzaralı fotoğraflarla kiralığa çıkarıldı

  • Ege Postası
  • 13.01.2018 - 10:38

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Türkiye’nin tüm bölgelerinde haberleşme alt yapısı sunan, devlet tarafından özelleştirilen Türk Telekom AŞ. İzmir’deki merkez üssünü kiraya vermeye karar verdi. İnternet üzerinden özel bir satış sitesine kiralık ilanı veren Türk Telekom yetkilileri, İzmir’in merkezinde yer alan bina için muhammen bedel olarak 370 bin lira alt sınır koydu. Kiralamanın ihale usulü olacağının ifade edildiği ilanda şartnamenin ilerleyen günlerde oluşturulacağı ifade edildi.

ŞARTNAME OLUŞMADI

Türk Telekom yetkililerinden edinilen bilgiye göre 12 Ocak’ta açılan ilan ile ilgili karar önceki hafta bildirildi. Mart ayında gerçekleşecek olan ihale için şartname oluşmasının 1 haftayı bulması beklendiği ifade edilerek başvuruların ilgililerce alındığı bildirildi.

GÖRENLER İNANAMADI

Konunun sosyal medyada “troll” olarak adlandırılarak paylaşılması ise “efsane ilan” yorumlarına neden oldu. Konuyla ilgili görüştüğümüz Türk Telekom çalışanları ise ilana inanmayarak şaşkınlığa uğradı.  Çalışanlar da ilanı şaka zannederek sosyal medya ile aynı tepkiyi verirken, Telekom yetkilileri ilanı doğrulayarak kısa sürede daha geniş bilgi verileceğini açıkladı.

SON BAŞVURU 28 MART

Türk Telekom AŞ tarafından verilen ilanda “Mülkiyeti şirketimize ait; İzmir İli, Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Pasaport Mevkiinde bulunan; Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport iskelesine cepheli, Denize sıfır toplam 9.129 m² kapalı, 193 m² teras, 365 m² otopark alanına sahip bina kiralıktır. Fiyatta belirtilmiş olan tutar muhammen bedel olup, bu bedelden düşük olmamak kaydıyla 28.03.2018 saat 14.30’a kadar kapalı zarf usulü teklif toplanacaktır.28.03.2018 saat 14.30 'a teklifleriniz tüm teklif sahiplerinin huzurunda açılarak açık arttırma yapılacaktır. Kiralık alanlarla ilgili “ Yasal izinler ve İnşaat Tadilat" işlemleri için makul süre verilecektir” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.