Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunukgün çiftinin 23 yıllık ‘sanat aşkı’

Tunukgün çiftinin 23 yıllık ‘sanat aşkı’

Narlıdere Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, ikinci baharını yaşayan çiftlerin de sosyalleşme alanına dönüştü. 45 yıldır evli olan Ekrem- Gülser Tunukgün çifti, birlikte, 23 yıldır devam ettikleri koronun göz bebeği oldu. Başkan Ali Engin “Evlerimizdeki huzuru kurslarımıza da taşımak mutluluk verici” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2020 - 11:17

Narlıdere Belediyesi tarafından uzun yıllardır sürdürülen Türk Sanat Müziği Korosu kursları, Ekrem- Gülser Tunukgün çifti için de ikinci mutluluk kapısı oldu! 45 yıllık evliliklerinin 23 yılını koroda geçiren çift, ekibin sembolü haline dönüştü. Yıllardır birlikte sahne alan ve ‘ilk günkü aşkla’ şarkılar seslendiren Tunukgün çifti, Türk Sanat Müziği’nin mutluluklarına mutluluk kattığını, korodaki arkadaşlarıyla da büyük bir aile olduklarını dile getirdi.

Gülser Tunukgün (68) “23 senedir Narlıdere Belediyesi TSM ekibiyle bir aile gibiyiz. Sadece kursta değil kurs dışı zamanlarda da sürekli irtibat halindeyiz. Evimizdeki mutluluğu buraya taşımaya, sanata da aynı aşkla bağlı kalmaya çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarımızı da bu şekilde motive ediyoruz” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise “Kursiyerlerimizin, evlerindeki mutluluğu sanata da yansıtması, o huzuru kurslarımıza da taşıması mutluluk verici. Sağlıklı ve güzel bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.