Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir'e aday olacak mı'

Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir'e aday olacak mı'

CHP'nin bugün 81 ilde gerçekleştirdiği "OHAL değil DEMOKRASi istiyoruz" eylemi İzmir'de Konak Maydanı'nda yapıldı. Eyleme katılıp daha sonra vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan hakkında uzun süredir kulislerde konuşulan "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne" aday olacak söylentilerine açıklık getirdi. Özkan sohbet sırasında bir vatandaştan gelen adaylıkla ilgili soruya "Hayır, aday değilim" diye yanıt verdi. Tuncay Özkan'dan flaş açıklama

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 13:49

HALİT UMUOĞULLARI / EGEPOSTASI - CHP'nin bugün 81 ilde gerçekleştirdiği "OHAL değil DEMOKRASi istiyoruz" eylemi İzmir örgütünün yoğun katılımıyla Konak Meydanı'nda yapıldı.  Eylem sonrası vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, hakkında uzun süredir kulislerde "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı" söylentilerine açıklık getirdi.

Meydanda vatandaşlarla sohbet ettiği esnada yanına yaklaşan bir vatandaşın, "kimseye birşey soramıyoruz, kimse sorunlarımızı dinlemiyor" diye sitemlerini dile getirmesi üzerine Özkan, "buyrun ben buradayım ne sormak istiyorsanız bana sorun" dedi. Bunun üzerine vatandaş Özkan’a "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday mısınız'" sorunu yöneltti. Özkan ise net bir şekilde "Hayır, aday değilim" dedi.  Böylece uzun zamandır herkesin merak ettiği soru birinci ağızdan yanıtını bulmuş oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.