Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8642
%0
Altın 2.427,640
%-0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan'dan Pakdemirli'ye: İstifa et!

Tuncay Özkan'dan Pakdemirli'ye: İstifa et!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tuncay Özkan'ın yangınlarla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Bu milletvekilimiz lanetlerse muhatap alabiliriz" dedi. Pakdemirli’nin açıklamalarına bir videoyla yanıt veren Tuncay Özkan ise “Ormanları yakan PKK terör örgütünü de İzmir orman yangınını politik düşünceleri sebebiyle söndürmeyen Orman Bakanı Pakdemirli'yi de lanetleniyorum! İstifa et” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 20.09.2019 - 21:05

İzmir programı kapsamında Kınık ilçesinde belediyeyi ziyaret eden Pakdemirli, daha sonra Bakırçay Kanal Temizliği Şantiyesi'ne geldi. Pakdemirli, muhalefet temsilcilerinden de terör örgütünün çıkardığı yangınları lanetleyen açıklamalar beklediklerini belirtti.

Tuncay Özkan'ın yangınlarla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine Pakdemirli, "Bu milletvekilimiz lanetlerse muhatap alabiliriz. Önce dediler ki 'siz bu işe müdahale edemediniz.' PKK üstlendi. 'Yok. Siz yakmadınız, AK Parti söndüremedi' dediler. Gene ortaya PKK ile ilgili bir durum çıktı. Ne açıklayacaklarını merak ediyorum. Milletvekillerimizi kamuoyunun vicdanına terk ediyorum" diye konuştu.

Pakdemirli’nin açıklamalarına sosyal medyadan yanıt veren Tuncay Özkan ise “Ormanları yakan PKK terör örgütünü de İzmir orman yangınını politik düşünceleri sebebiyle söndürmeyen Orman Bakanı Pakdemirli'yi de lanetleniyorum! İstifa et” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.