Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan'dan, Bornova ve Karşıyaka'ya ziyaret

Tuncay Özkan'dan, Bornova ve Karşıyaka'ya ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir'deki ilçe belediye başkanları ziyaretlerine Bornova'dan başladı. İlk olarak Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret eden Özkan, "Bilgi ve deneyiminizle başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok" dedi. Artık iktidar yolunda olduklarını söyleyen Tuncay Özkan, "Bu yolda yerel yönetimler çok önemli bir kaldıraç" dedi. Tuncay Özkan'dan, Bornova ve Karşıyaka'ya ziyaret

  • Ege Postası
  • 18.06.2019 - 09:40

Başkan İduğ'a görevinde başarılar dileyen Tuncay Özkan, "Hayırlı uğurlu olsun. Güzel ve  büyük işlere imza atacağınıza inanıyorum. Sizi çok seviyorum ve güveniyorum. İş dünyasında, sanayide, ticarette ve finans yönetiminde çok bilgi ve deneyimlisiniz. Kenti zaten biliyorsunuz. Bu bilgi ve deneyiminizi kamuya aktardığınızda zaten çok başarılı olacaksınız. Bu anlamda bizlere çok az noktada ihtiyacınız olacaktır. O zaman da yanınızda olacağımızı bilmeninizi isterim. Hangi projeye, ne zaman, nasıl katkı sunulacaksa Ankara'dan destek olmaya her zaman hazırım" dedi.

Artık iktidara hazırız

Herşeyin çok güzel olacağını söyleyen Tuncay Özkan, "Yeni bir dönem başlıyor. Buradaki bütün arkadaşlar hep beraber yeni dönemin çok önemli unsurları olacağız. Yerel yönetimler bizim için çok önemli bir kaldıraç. Halka bütünleşmek için belediyeler büyük önem taşıyor. Türkiye'nin sorunlarını çözeceğimizi ancak yerelde ortaya koyacağımız projelerle gösterebiliriz. CHP'nin artık iktidara hazır olduğunu düşünüyorum. Bunu hep birlikte başarabiliriz" diye konuştu.

Desteğiniz çok önemli

Kendisine duyulan güvenin büyük gurur ve mutluluk verdiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise Tuncay Özkan'a teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızla birlikte büyük sorumluluk aldık. Önümüzdeki 5 yıl için hem bizim, hem de partimiz için çok önemli bir sınav. Bize verilen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor, profesyonel anlayış ile verimlilik esaslı örnek bir model ortaya koymaya çalışıyoruz. Halkın memnuniyetini hızlı bir şekilde sağlayacak bir yapı oluşturacağız. Bu anlamda sizlerin deneyimleri bizlere çok büyük katkı koyacaktır. Eksiklerimiz olursa bunları iletmeniz çok önemli" dedi.

Tarihi bir sorumuluk taşıyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı Bornova ve Bornova Belediyesi hakkında bilgilendiren Başkan İduğ, "Daha önce yüzde 49 oy veren Bornovalılar bize yüzde 58'e yakın oy vererek tarihi bir sorumluluk yükledi. Genç ve dinamik ekibimiz ile beraber ve sizlerin desteğiyle üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan emin olun. Bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Tuncay Özkan daha sonra mini bir Bornova turu yaparak CHP Bornova İlçe Başkanlığı'na geçti.

TUGAY VE YILDIRIM'I DA ZİYARET ETTİ

Özkan, Bornova turunun ardından Karşıyaka İlçesine geçti ve önce Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti, daha sonra ilçe binasına giderek İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve partililerle buluştu.

Özkan sosyal medyadan, "31 Mart'ta Karşıyaka'da büyük zaferin mimarı ilçe örgütümüz ve Belediye Başkanımız Cemil Tugay'ı ziyaret ettik. Örgütümüzün ortak mesajı "23 Haziran'da her şey çok güzel olacak" mesajını paylaştı.

Özkan'a ziyaretleri sırasında yakın çalışma arkadaşı CHP Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak da eşlik etti. Başak'ın önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediye şirketlerinden Ege Şehir Planlama A.Ş.'nin başına geçmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.