Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9648
%-0.29
Altın 2.325,760
%0.23
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunç Soyer’den onur yürüyüşü paylaşımı

Tunç Soyer’den onur yürüyüşü paylaşımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘onur yürüyüşü’ paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Soyer'in paylaşımına AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise sert tepki gösterdi. Hamza Dağ'dan sert tepki

  • Ege Postası
  • 01.07.2019 - 09:26

EGEPOSTASI - Tüm dünyada olduğu gibi İzmir’de de kutlanan ‘Onur Yürüyüşü’ Valilik’in yasaklaması sonrası gerçekleşemedi. Konuyla ilgili ‘Önümüzdeki senelerde birlikte yürümek dileğiyle. LGBTİ+ Onur Haftası kutlu olsun. #ÇokSesÇokRenkÇokNefes #Pride2019’ paylaşımı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in paylaşımı adeta rekor kırdı.

5 binden fazla kişinin retweetlediği, 53 bin kişinin beğendiği paylaşıma 362’de yorum geldi. Yorumlarda büyük bir kesim Soyer’in paylaşımından memnun kalırken, bir kesim de ‘onur yürüyüşü’ne destek olmasını sert bir dille eleştirdi.

HAMZA DAĞ’DAN TEPKİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Tunç Soyer’e sert tepki göstererek, yaptığı paylaşımı millete yapılmış büyük bir ayıp olarak nitelendirdi.



Dağ tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Toplumsal ifsada yol açacak düşünceleri 'Özgürlük' kisvesi altında alenen yaşayarak milli ve dini değerlerimizi hedef alanları can-ı gönülden desteklemek, bu millete karşı yapılan büyük bir ayıptır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.