Dolar 32,5383
%-0.01
Euro 34,9330
%0.3
Altın 2.423,940
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuna: Bizim için önemli olan...

Tuna: Bizim için önemli olan...

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Başlangıç için 7 haftalık süreçte iyi bir geçiş dönemi oldu. Bizim için önemli olan lig boyunca yapacaklarımız" dedi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2017 - 09:08

Süper Lig'de 14 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, ligin ilk 7 haftasında başarılı bir geçiş dönemi yaşadıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli aranın iyi geçtiğini, sakatlıkları bulunan oyuncuların toparlanma imkanı bulduğunu söyledi.

Milli futbolcuların yarından itibaren takıma katılacaklarını belirten Tuna, şöyle konuştu:

"Kalan 17 oyuncu ile gayet iyi çalıştık, verimli çalıştık. İyi geçtiğini düşünüyorum, tabii ki bunların karşılığı maçta olacaktır. Zorlu Antalyaspror maçıyla başlıyoruz. Oldukça iyi bir kadroya sahipler, hoca değişikliği çok fazla oyunsal değişiklikler de getirebilir, ona doğru hazırlanıyoruz. Başlangıç için 7 haftalık süreçte iyi bir geçiş dönemi oldu. Bizim için önemli olan lig boyunca yapacaklarımız. İlerliyoruz."

Antalyaspor maçı hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de sakatlıkları geçen Mathieu Peybernes, Adama Traore ve Ömer Şişmanoğlu takımla çalışmalara başladı.

Emre Can Coşkun'un takımdan ayrı çalıştığı sarı-kırmızılı ekipte, tedavisine yurt dışında devam edilen Nabil Ghilas'ın yanı sıra ülkelerinin milli takımlarında bulunan Sabri Sarıoğlu, kaleci Beto, Adis Jahovic ve Rajko Rotman idmana katılmadı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.