Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜGİAD Ege Şube'de bayrak değişimi

TÜGİAD Ege Şube'de bayrak değişimi

TÜGİAD Ege Şubesi eski Başkanı Hüseyin Canpolat, başkanlık görevini İşadamı Can Yavaş’a devretti. TÜGİAD Ege Şubesi’ndeki başkanlık devir teslim töreni TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen’in de katılımıyla Boyalık Beach Hotel Çeşme'de yapıldı. TÜGİAD Ekonomi Danışmanı ve Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, TÜGİAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel, TÜGİAD Danışma Kurulu Üyesi ve Ankara Üniversitesi SBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yalçın Karatepe’nin konuşmacı olduğu ekonomi sohbeti gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2017 - 09:36

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Türkiye Genç İşadamları  Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nde bayrak değişimi yapıldı. İki dönem TÜGİAD Ege Şubesi Başkanlığı yapan Hüseyin Canpolat, Genel Merkez'de teklif edilen Tüm Şubeler Koordinatörlüğü görevini kabul ederek bıraktığı koltuğunu Yeni Başkan Can Yavaş'a törenle devretti.  Törene Türk EXİM Bank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Onur Özkul TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Ercan Kahraman ile üyeler ve bölge eski başkanları katıldı. 

Başkanlık devir teslim töreninde konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, Yeni Başkan Can Yavaş'ın 2 dönem önce TÜGİAD Başkanlığı yarışında Hüseyin Canpolat'a rakip olduğunu ardından da aynı yönetim kurulunda omuz omuza çalıştığını hatırlatarak "TÜGİAD'a hizmet etme anlamında Hüseyin Başkan'a rakip durumdan vazgeçmeyip 'Ben TÜGİAD için ne yapabilirim'' deyip olumlu anlamda katkı sağlamaya çalışan, yerine geçeceği adamın aleyhine çalışmadan da o yerin kazanılacağını açıkça bize gösteren değerli Can kardeşime teşekkür ederim. İnandığın ruh uğruna çalışmak önemlidir. Burada önemli olan bizim birbiriyle birleştirdiğimiz gönüllerimiz. TÜGİAD'da makam mevki sahibi olduğunuzda emin olun ki her zaman en geride olması gereken insanlar olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu bayrağı gün gelip biz de devrettiğimizde arkamızdan güzel şeyler söylenmesini arzu ediyoruz" dedi.

"LAYIKIYLA YAPACAK BİR DOSTUMUZ"

TÜGİAD Ege Şubesi eski Başkanı Hüseyin Canpolat ise "Can Yavaş'la TÜGİAD adına birlikte olduk güzel çalışmalar yaptık. TÜGİAD'ı devraldıktan sonra geri verdiğinde layıkıyla yapacak bir dostumuzun olması gerektiğine hep inandım. Bugün de TÜGİAD için güzel bir hamle olduğunu düşünüyorum. Bu koltuk hiç birimizin değil. Çok daha ileriye götüreceğine inandığım Can kardeşimize devrettik. Ali Başkanım TÜGİAD 'da yeni görevler verdi. Biraz daha ağır. Ben TÜGİAD'lı olmaktan gurur duyuyorum. Çok şeyler öğrendim ve aktarmaya çalıştım, umarım daha iyilerini görür aktarırız.  Önemli olan bir sonraki kişiye devrederken güçlü bir yapıyı daha güçlü hale getirmeye hazırlamaktır. Can Başkan'dan sonra İzmir'in daha güçlü olacağına inanıyorum. Ali Başkanımız'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum Bu veda konuşması değil, birlikte olacağız" diye konuştu. 

"ONUR DUYDUM"

TÜGİAD Ege Şubesi Yeni Başkanı Can Yavaş İse TÜGİAD Ege Şubesinin Başkanı Hüseyin Canpolat, benim de başkanım, alacağı yeni görev ve sorumluluklar nedeniyle Şube Başkanlığı görevini bir başkanvekiline devretme kararı aldı. Bu onurlu görev bana tevdi edildi. Onur duydum. Aynı zamanda bu önemli sorumluluğun da ağırlığını ve önemini de biliyor hissediyorum. Bu bayrak yarışındaki sıramı tüm arkadaşlarımla başta başkanlarım be büyüklerim olmak üzere herkesi kucaklayarak ve çok çalışarak geçireceğim. En büyük hedefim TÜGİAD ailesine yaraşır çalışmaları yaparak günün birinde bu bayrağı aynı şekilde değerli bir kardeşime devretmek olacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.