Dolar 32,5589
%0.06
Euro 35,0114
%0.52
Altın 2.436,250
%0.54
Bist-100 9.776,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Travel Turkey İzmir Fuarı’ndan Plusfly Rüzgarı Geçti

Travel Turkey İzmir Fuarı’ndan Plusfly Rüzgarı Geçti

11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, turizm sektörünün öncü ve lider firmalarını bir araya getirdi. 7-10 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşen fuara hem seyahat acenteleri ve tur şirketleri hem de oteller yoğun katılım gösterdi.

  • Ege Postası
  • 21.12.2017 - 13:57

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın en çok ilgi gören stantlarından biri de Plusfy oldu. Online turizm acente sektörünün lider firmalarından biri olan Plusfly, sektöre getirdiği yenilikler ve ilgi çekici tanıtımları sayesinde 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

Plusfly standına yoğun ilgi

Online uçak bileti hizmeti sunan kolaybilethatti.com markasını yenileyerek 2017 yılında isim değişikliğine giden Plusfly şirketi hem sektöre getirdiği yenilikler hem de fuarda tanıttığı hizmetleriyle yerli ve de yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekti. Hızla gelişen online acente sektöründe kendine sağlam bir yer edinen Plusfly markası, uçak bileti pazarından ilk üçü hedeflediğini de açıkladı. Klasik seyahat önyargılarından biri olan “uçakla seyahat etmek pahalıdır” algısını yıkan sitelerden biri olan Plusfly yakın zamanda sektörün öncü firmalarından biri olmaya aday. Sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda tüm dünyada da faaliyetlerini sürdüren bir firma olma yolunda hızla ilerleyen Plusfly hedeflerini gerçekleştirmek için web sitelerini, mobil uygulamalarını son teknolojik ürünlerle birleştirerek geliştirmeye devam edecek.

Yabancı yatırımcıların yeni gözdesi Plusfly!

11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne toplamda 36 ülkeden 44 bin 589 ziyaretçi katıldı. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar, Türkiye'deki gelişen turizm sektörünü yakından tanımak için fuarda yer alan stantlara yoğun ilgi gösterdiler. Online uçak bileti satın alma yöntemlerinin hızla geliştiği sektörde yer almak isteyen yabancı yatırımcılar İzmir'de gerçekleşen Turizm Fuarı'nda en çok online acentelere odaklandılar. Türkiye'deki en önemli global online acentelerinden biri olan Plusfly standına da yabancı yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Hızla büyüyen Plusfly şirketi, yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Dünyanın her yerinden gelen yatırımcılar, müşterilerin güvenilir, hızlı ve uygun uçak bileti satın almasına yardımcı olan Plusfly şirketiyle birlikte hareket etmek için ilk adımı attılar.

Plusfly.com ve mobil uygulama kolaylığı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nin en çok konuşulan konularından biri de şüphesiz online platformda gerçekleşen yenilikler oldu. Küreselleşen dünyada müşterilerin en sık tercih ettiği yöntemlerden biri online rezervasyon ve bilet satın alma işlemleri oluyor. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongre'sine ilk defa katılan Plusfly, web sitelerinde ve mobil uygulama tanıtımlarıyla da katılımcıların dikkatini çekti. Oldukça pratik bir kullanım hizmeti sunan Plusfly mobil uygulaması, online acente sektöründe şimdiden ilk sıralarda yerini aldı bile. Fuarda ön plana çıkan bir başka yenilik ise Plusfy mobil uygulamasının tanıtımı oldu. Plusfly mobil uygulamasının kolaylığı fuara katılanların ilgi odağındaydı. Fuardaki ilgiye bakılırsa, büyüyen mobil acente dünyasına Plusfly uygulaması hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor.

Ulaşılabilir bilet iptal sigortası

11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nin en çok konuşulan konularından biri de bilet iptal sigortası oldu. Müşterilerin en çok sorun yaşadığı konulardan biri olan uçak bileti iptali sorununa Plusfly oldukça ekonomik bir çözüm getirdi. Fuarda tarafından açıklanan yeniliğe göre iç hatlarda sadece 10 TL ekstra ödeyerek uçak bileti ücretinin uçuşun 3 saat öncesine kadar hizmet bedeli ve sigorta ücreti hariç kısmının iade edilebileceği ifade edildi. Genellikle yüksek sigorta ücretleri sebebiyle tercih edilmeyen bilet iptali sigortası birçok yolcuyu mağdur edebiliyordu. Plusfly'ın getirdiği yenilik sayesinde artık yolcular sadece 10 TL ekstra ücret ödeyerek bilet iptali konusunda sıkıntı yaşamayacaklar. Online acente sektöründe devrim niteliğinde görülen bu yeniliğin yakın zamanda diğer acenteler tarafından da uygulanacağı umuluyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.