Dolar 32,3316
%0.16
Euro 35,1655
%-0.05
Altın 2.243,490
%0
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Travel Turkey’de Menderes'e yoğun ilgi

Travel Turkey’de Menderes'e yoğun ilgi

13. Travel Turkey Fuarı’nda yer alan Menderes Belediyesi standında ilçeye özgü ürünler sergilendi, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

  • Ege Postası
  • 08.12.2019 - 10:04

Menderes Belediyesi, 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda ilçeye özgü çeşitli ürünler fuar ziyaretçileriyle buluşturuldu. Fuar için özel hazırlanan İzmir Sokakları Özel Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlayan Menderes Belediyesi, ilçeye özgü ürünlerinin yanı sıra tarihsel, turistik ve kültürel alanların da tanıtımını gerçekleştirdi. Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin maskotları Mandi ve Mandila da fuar süresince çeşitli sürprizlerle katılımcılarla bir araya geldi.

Tanıtım çalışmaları sürecek

Tanıtım çalışmalarını önemsediklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Tarihi yönü, turizm potansiyeli ve kültür değerleriyle dikkat çeken ilçemizi dünyaya tanıtmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda Fuar İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılım sağladık. 5-7 Aralık tarihlerinde gerçekleşen fuarda Menderes’imizin tüm güzelliklerini ziyaretçilerle buluşturduk. Binlerce ziyaretçiyi ağırladığımız fuarda çok olumlu geri dönüşler aldık. İlçemizin tanıtımı adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.