Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trafikteki tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 yaralı

Trafikteki tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde, trafikte bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra yol kenarında duran iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada engelli olduğu öğrenilen 27 yaşındaki Anıl Gül hayatını kaybetti. Gül'ün iki arkadaşı da yaralandı. Yakalanan şüpheliler, Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, kavganın nedeni de ortaya çıktı. İki otomobil kırmızı ışıkta yan yana durduğu, içindekilerin de birbirlerine baktığı, bir süre sonra yol kenarında duran her iki araçtan inen tarafların kavga ettiği belirtildi. Trafikteki tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 yaralı

  • Ege Postası
  • 14.08.2018 - 09:29

 

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Ankara Caddesi Osman Kibar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İzmir'den Manisa yönüne giden 35 AG 3211 plakalı otomobilde bulunan Anıl Gül, Murat Dana ve Mehmet Dirlik; plakası henüz belirlenemeyen bir otomobildeki 3 kişiyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bunun üzerine otomobillerini yol kenarına çeken iki gurup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kimliği belirsiz şüpheliler; Anıl Gül, Murat Dana ve Mehmet Dirlik'i bıçakla yaraladıktan sonra otomobille hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yaralılar kendi imkanlarıyla Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada tedaviye alınan yaralılardan Gül yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar Dana ve Dirlik'in ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Öte yandan, yüzde 45 engelli olduğu öğrenilen Gül'ün cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İzmir'in Bornova ilçesinde trafikte iki grup arasında çıkan Ali Gül'ün öldüğü, Murat Dana ve Mehmet Dirlik'in ise yaralandığı olayın şüphelileri F.T. ve F.T. yakalandı. Şüpheliler, Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir çimento fabrikasında çalışan Gül'ün cenazesinin, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından, yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

KAVGANIN NEDENİ YAN BAKMA

'Bu arada, kavganın nedeni de ortaya çıktı. İki otomobil kırmızı ışıkta yan yana durduğu, içindekilerin de birbirlerine baktığı, bir süre sonra yol kenarında duran her iki araçtan inen tarafların kavga ettiği belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.