Dolar 32,5004
%0.16
Euro 34,8048
%0.24
Altın 2.484,770
%0.91
Bist-100 9.539,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trafik kazasında bir aile yok oldu

Trafik kazasında bir aile yok oldu

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde, TIR'la çarpışan otomobilde aynı aileden 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

  • Ege Postası
  • 26.05.2017 - 09:44

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında Karpuzlu Karayolu Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Çine'den Karpuzlu yönüne giden Rıza Aydoğan idaresindeki 09 LS 303 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hasan Bildik yönetimindeki 43 DL 551 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. 

Gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Rıza Aydoğan ile araçta bulunan ve aynı isimdeki dedesi Rıza Aydoğan, annesi Serpil Aydoğan ve babaannesi Zehra Aydoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde bulunan Abdullah Aydoğan ise yaralandı. TIR şoförü Hasan Bildik kazayı yara almadan atlattı. 

Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Abdullah Aydoğan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

MİSAFİRLİKTEN DÖNÜYORLARMIŞ

Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'nde, TIR'la karşılıklı çarpışan otomobilde yaşamını yitiren sürücü Rıza Aydoğan (24), dedesi Rıza Aydoğan (73), annesi Serpil Aydoğan (53) ve babaannesi Zehra Aydoğan'ın (74) cenazeleri, morgdaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Sürücü Rıza Aydoğan'ın kazada ağır yaralanan babası Abdullah Aydoğan'ın (48) ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. TIR şoförü ise gözaltına alındı. Aydoğan ailesinin Çine'de bir yakınlarının evinden, misafirlikten döndüğü öğrenildi. Kazanın, ailenin Abak Mahallesi'ndeki evlerine 3 kilometre kala olduğu belirtildi.

YAKINLARI FERYAT ETTİ
Teslim alınan cenazeler, Abak Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Yakınları, tabutlara sarılarak ağıt yaktı. Yakınlarının, "Misafirliğe gittiniz böyle mi geri dönecektiniz" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Bazı yakınları ise baygınlık geçirdi.

ÜNİVERSİTEYİ BİTİRİP ASKERE GİDECEKTİ
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretimine İşletme Bölümünü okuyan ve aynı zamanda da Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Karpuzlu Şefliği görevini yürüten Rıza Aydoğan'ın bu yıl üniversiteyi bitirdikten sonra vatani görevi için askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Torunuyla aynı ismi taşıyan dede Rıza Aydoğan ve babannesi Zehra Aydoğan'ın ise bir ay önce umre ziyareti yaparak döndükleri belirtildi.

NAMAZ MEZARLIKTA KILINDI
Cenazeler evinin önünde helallik alınmasından sonra Abak Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Burada ölen 4 kişinin tabutları yan yana dizildi. Serpil Aydoğan ve Zehra Aydoğan'ın tabutları traktör römorkunun üstüne konuldu. Cenaze namazı, mezarlıkta kılındı. Cenaze namazına ailenin yakınları ile bağımsız olan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.