Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trabzonspor, devreyi en iyi yerde bitirmek istiyor

Trabzonspor, devreyi en iyi yerde bitirmek istiyor

Ligde oynadığı son 2 maçta galip gelemeyen ve zirve yarışında yara alan Trabzonspor, ligin ilk yarısında kalan 2 maçını da kazanıp devreye moralli girmek istiyor. 16. hafta karşılaşmasında pazar günü Galatasaray’ın konuğu olacak olan...

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 13:15
Ligde oynadığı son 2 maçta galip gelemeyen ve zirve yarışında yara alan Trabzonspor, ligin ilk yarısında kalan 2 maçını da kazanıp devreye moralli girmek istiyor. 16. hafta karşılaşmasında pazar günü Galatasaray’ın konuğu olacak olan Bordo-mavililer, ilk yarının son haftasında ise sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak. Karadeniz temsilcisinde hedef kalan 2 maçı da kazanıp devreyi en iyi yerde bitirmek.
Talebelerini zorlu maça hazırlamak için yoğu çaba sarf eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yaşanan puan kayıplarına rağmen onlara duyduğu güvenin altını çizdi. Bursaspor maçındaki 2-2 beraberlik sonrası eleştirilen futbolcularına sahip çıkan Akçay, "Ben size inanıyorum ve güveniyorum. Bursaspor maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik, ancak istatistiklere bakıldığında oldukça iyi bir performans sergilediğimiz ortada. Bu istatistikleri ligde kalan maçlarımızda daha da artırıp puanlara dönüştürmek ve ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." dedi.

Bütün futbolcularından her an forma giyecekmiş gibi kendilerini hazır olmalarını isteyen başarılı teknik adam, futbolcularına şöyle seslendi: "Hepinize ihtiyacım var. Adrian belki Bursa maçında forma giyeceğini düşünmüyordu ama onu oynattım. Adrian’a da, Giray’a da, hepinize ihtiyacım var. Siz de kendinizi ona göre her an forma giyecek şekilde hazır tutun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.