Dolar 32,6006
%0.27
Euro 34,7744
%0.32
Altın 2.413,640
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torun, Ankara'da iki başkanı dinledi

Torun, Ankara'da iki başkanı dinledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, taciz iddialarıyla gündeme gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve Tosun’u istifaya çağıran İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ile yaptığı görüşmeyi tamamladı. Seyit Torun görüşmede, ilçe başkanı Şener’e, Başkan Mustafa Tosun’un elinde taciz iddialarının gerçek olmadığına dair mahkeme kararı ve açıklamaları olmasına karşın neden istifa çağrısında bulunduğunu sordu. Bunun üzerine Şener, hata yaptığını kabul etti ve özür diledi. Torun, Ankara'da iki başkanı dinledi

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 13:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Belediye bünyesinde çalışan güvenlik görevlisi bir kadına fiziki ve sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen İzmir’in CHP’li Dikili İlçe Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve Tosun’un mahkeme kararı ve ayrıntılı basın açıklamasına karşın istifa etmesi gerektiğini açıklayan CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ankara’da görüştü.

İLÇE BAŞKANI ERKEN AÇIKLAMA YAPTIĞINI KABUL ETTİ VE ÖZÜR DİLEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Ankara’ya çağırdığı,  İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile yaptığı görüşmede, İlçe Başkanı Şener, hata yaparak erken açıklama yaptığını itiraf etti ve özür diledi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN, TOSUN VE ŞENER’İ DİNLEDİ

Edinilen bilgilere göre, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, önce CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener’i dinledi. Seyit Torun, ardından İlçe Başkanı Şener’e dönerek, Mustafa Tosun’un elinde taciz olayının gerçek olmadığına dair mahkeme kararı bulunduğunu vurgulayarak, bunları bilip bilmediği ve hangi veriye dayanarak Başkan Tosun’un istifa etmesi gerektiği yönünde açıklama yaptığını sordu.

TORUN, ‘ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA HIRSIZ DİYORLAR HIRSIZ MI DİYECEĞİZ ŞİMDİ'’ DİYE SORDU

CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener’e, “Ataşehir Belediye Başkanımızın durumu ortada. Başkana ne diyelim şimd? Hırsız diyorlar hırsız mı diyeceğiz şimdi'” diye sordu. Konuşmaların ardından CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, hata yaptığını kabul etti ve “Hata yaptım” dedi. Seyit Torun bunun üzerine Şener’i uyardı ve Şener’den daha dikkatli davranmasını, bilgi ve belge olmadan açıklama yapmamasını istedi.

MUSTAFA TOSUN, ÖZÜR DİLEME VE GERİ ALMA NEDENİNİ TEK TEK ANLATTI

Görüşmede Torun,  Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile ilgili tek sıkıntının daha önce yaptığı özür dileme açıklaması olduğunu belirtti. Başkan Tosun’un bu soruya, taciz iddiası sahiplerinin şantaj taleplerinin ardından özrünü geri aldığını, bir kumpasla karşı karşıya olduğunu dile getirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.