Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Törende dikkat çeken kare

Törende dikkat çeken kare

MHP'deki kurultay sürecinde muhalif kadana destek verdiği ve istifa edeceği iddiaları sık sık basında yer alan Oktay Vural ile Devlet Bahçeli TBMM'deki cenaze töreninde ilginç bir kare verdi. Eski Milletvekili Namık Hakan Durhan için düzenlenen törende aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen

  • Ege Postası
  • 06.05.2016 - 16:08

Vefat eden 21. Dönem Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan için TBMM’de tören düzenlendi. Törene TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Erkan Akçay, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Devlet Bakanı Faruk Bal, eski Kültür ve Turizm Bakanı İstemihan Talay, ailesi ve yakınları katıldı. 

Törenin en dikkat çekici karesini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural verdi.

Bir süredir Bahçeli'ye karşı bayrak açan partililere katılacağı ileri sürülen Oktay Vural ile Bahçeli arasında soğuk rüzgarların estiği iddia ediliyordu.

Ancak törende protokol sırasında Bahçeli'yi yağmurdan koruyan şemsiyelerden birini Vural'ın tutması, daha sonra da törende ikisinin aynı şemsiye altında yürümesi dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.