Dolar 32,5660
%0.16
Euro 34,8942
%0.67
Altın 2.435,610
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalılı iş adamlarının Uşak seferi

Torbalılı iş adamlarının Uşak seferi

Torbalı Ticaret Odası 45 kişilik işadamı grubu ile birlikte, son dönemde sanayi alanında yıldızı parlayan illerden olan Uşak'ı ziyaret etti. Uşak'ta iş dünyasının temsilcileri tarafından ağırlanan heyet, geziden memnun döndü.

  • Ege Postası
  • 10.11.2017 - 12:59

Türkiye'nin dört bir yanına iş ve inceleme gezileri düzenleyen Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) son durağı Uşak oldu. Daha önce Bursa, Manisa, Kayseri, Konya Isparta gibi ekonomisi ile model olan illere iş ve inceleme gezisi düzenleyen TTO, Ege Bölgesi'nin sanayisi ile yıldızı parlayan Uşak'a 45 kişilik iş adamı grubuyla ziyaret etti. Heyetin Uşak programı, TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy ve iş adamlarından oluşan heyeti, Uşak Ticaret Borsası (UTB) Başkanı Mustafa Sezer'in karşılaması ve karşılıklı iş görüşmeleri ile başladı. Borsa binasında gerçekleştirilen görüşmelerde Uşak ve Torbalı'nın sanayi potansiyeli değerlendirildi. İlk durağı Uşak Ticaret Borsası olan Torbalı heyeti, ardından Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) misafiri oldu. Oda Başkanı S. Selim Kandemir ve Meclis Başkanı İsmail Karaman'ın karşıladığı ekip, fabrikaları gezdi. UTSO Meclis Salonunda Torbalı ve Uşak sanayisi ile ilgili tanıtımlar yapıldı.

OSB'DE İNCELEME

Torbalılı heyet, Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan seramik ve tekstil fabrikalarını da ziyaret etti. Fabrikaların gerçekleştirdikleri üretim ve teknolojiler hakkında bilgi alınmasının ardından, UTSO Meclis Salonunda Torbalı ve Uşak sanayisi ile ilgili tanıtımlar yapıldı. Başkanlar S. Selim Kandemir ile Abdulvahap Olgun, Torbalı ile Uşak'ın sanayi alanındaki gücü hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Torbalı'nın Türkiye'deki en güçlü 5 ekonomiden biri olduğunu vurgulayan Olgun, "Gerek üretimimiz gerekse istihdamımızla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Hedefimiz, bu katkıyı daha da yukarıya çıkarmak" dedi. Konuşmaların ardından Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Torbalı heyeti onuruna akşam yemeği verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.