Dolar 32,5252
%0.24
Euro 34,7534
%0.09
Altın 2.489,890
%1.12
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı sağlık yatırımlarında altın çağını yaşıyor

Torbalı sağlık yatırımlarında altın çağını yaşıyor

250 yataklı Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, 100 yataklı  Huzur Evi, Ayrancılar Semt Polikliniği, Sağlık Ocakları yapımlarıyla Torbalı sağlık yatırımlarında altın çağını yaşıyor. Başkan Görmez: Vatandaş çileden kurtuldu

  • Ege Postası
  • 08.02.2019 - 12:20

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, son beş yılda ilçede sağlık alanında çok büyük yatırımlar gerçekleştiğini belirterek “Eğitimde olduğu gibi sağlık alanında da altın çağımızı yaşadık. Vatandaşlarımız tedavi, teşhis için çevre il ve ilçelere gitmekten kurtuluyor” dedi. Torbalı Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan Sağlık Ocağı binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  daha önce de Subaşı ve Türkmenköy’desağlık ocağı yaptıklarını, ilçedeki bütün sağlık ocaklarının onarımı, yenileme ile diğer ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek şunları söyledi “Bir süre önce 250 yataklı devlet hastanesini hizmete açmıştık. İzmir’in en donanımlı ve en modern Diş Hastanesi inşaatında da sona gelindi. Ayrancılar’da Semt Polikliniği çalışmalarına başlandı. Burada ayrıca 14 bin metrekarelik alanda bir sağlık kompleksi kurulması projesini inşallah hayata geçireceğiz.  Göreve seçildiğimiz gün önceliğimiz sağlık ve eğitim demiştik. Devletimizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA TESLİM EDİLECEK

Torbalı’nın en büyük semtleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan Sağlık Ocağı 185 metrekarelik kapalı alana sahip. İçerisinde doktor, hemşire odaları, bekleme salonu ve diğer sosyal alanlar bulunuyor. Sağlık ocağı tamamlandıktan sonra Sağlık Bakanlığı’na teslim edilecek. Torbalı Belediyesi, Subaşı ve Türkmenköy Mahallelerinde de vatandaşın sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için eski okul binalarını tadil ederek sağlık ocağına çevirmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.