Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'nın altın sporcuları

Torbalı'nın altın sporcuları

Torbalı Belediyesi Spor Okulları'nda yetişen genç atletizmciler ülke çapında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 13.02.2018 - 10:13

Torbalılı yüksek atlama sporcuları İstanbul’da gerçekleştirilen Atletizm Salon Türkiye Şampiyonası’nda bir birincilik bir de üçüncülük elde ettiler. U 18 kategorisinde yarışan Ali Berk Erol, 27 sporcuyu geride bırakarak şampiyon olurken, U 16 kategorisinde yarışan Cemal İlhan üçüncülük elde etti. Her iki sporcu da başarılarından ötürü Milli Takım kampına davet edildiler.

Genç sporcular İstanbul dönüşü antrenörleri Gani Kıratlı ile birlikte Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret ettiler. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan Görmez, başarılarından dolayı her iki genci de altınla ödüllendirdi.

SPOR OKULLARIMIZ MEYVELERİNİ VERİYOR

Torbalı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencin yetenekleri doğrultusunda geleceğe hazırlandığını ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Spor okullarımızda gösterilen özverili çalışmaların, hocalarımızın emeğinin, gençlerimizin azminin meyvelerini vermeye başladığını görmek çok sevindirici. Daha birkaç sene öncesine kadar atletizmden habersizken spor okullarımızda keşfedilip yetiştirilen ve Türkiye çapında başarılara imza atan bu gençlerimizi, onları yarışlara hazırlayan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Çok daha iyisini yapacaklarına inancımız tam” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.