Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı kahkahaya doydu

Torbalı kahkahaya doydu

Türkiye’nin önemli stand up’çılarından Recep Demirkaynak, Torbalı Belediyesi ve Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser Ortaokulu’nun işbirliğinde hazırlanan programda Torbalı halkıyla buluştu. Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenen ücretsiz programa özelikle gençlerin ilgisi oldukça yoğundu. Gösteriyi izleyenler arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de vardı. “Kim olduğunuzu biliyor musunuz'” temalı tek kişilik gösterisiyle sahne alan Demirkaynak ilgi çekici anlatımı, seçtiği konular ve ince esprileriyle salonu dolduranları kahkahaya boğdu.

  • Ege Postası
  • 05.12.2018 - 12:57

Türk insanının sahip olduğu insani değerleri mizahi bir dille anlatan Demirkaynak, günlük hayattan verdiği misallerle süslediği programın sonunda ayakta alkışlandı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Gençlerimizin ve çocuklarımızı sahip olduğumuz manevi değerler konusunda daha çok bilgilendirmeli ve bilinçlendirmeliyiz. Onlara her fırsatta bu değerlerimizin önemini aşılamalıyız. Sanat özellikle de komedi bu konuda çok işlevsel bir önem arz ediyor. Bizler de Türliye’nin en önemli stand up’ çılarından olan Recep Demirkaynak’ı gençlerimizle buluşturduk. Bir yandan güldüren öte  yandan da düşündüren bir program oldu” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.