Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı hastanesine kavuşuyor

Torbalı hastanesine kavuşuyor

Torbalı Türkiye'nin en modern hastanelerinden birine kavuşuyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Devlet Hastanesi'ndeki son çalışmaları inceledi. Kaya, hastanenin Haziran-Temmuz gibi Başbakan'ın katılımıyla açılacağını müjdeledi. Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olacak

  • Ege Postası
  • 21.04.2017 - 14:48

EGE POSTASI - Torbalı ilçesindeki Bayındır kavşağı üzerinde 70 bin metrekarelik arsa üzerinde 40 bin metrekarelik kapalı alana sahip 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. 

İnşaatın büyük bölümü biterken, hastane açılış için gün saymaya başladı.

KAYA VE GÖRMEZ YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, hastaneye giderek son aşamada olan çalışmaları yerinde inceledi. 

BAŞBAKAN AÇILIŞINI YAPACAK

Torbalı Devlet Hastanesi'nin çevre ilçeler dışında çevre iller içinde çok önemli bir hizmeti karşılayacağının altını çizen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Torbalı'mıza ve İzmir'e sağlık alanında sınıf atlatacağına gönülden inandığım, iftihar verici bir tesis... 7 yıldızlı otel konforunda, adeta sağlık külliyesi haline gelen bu hastanemizde her şey mevcut. Çalışmalarda sona gelindi. İzmir, müthiş çok modern bir hastane kazanacak. Başbakanımızın katılımıyla Haziran - Temmuz gibi açılışı gerçekleştirilecek" dedi.

50 YILLIK HAYAL

Torbalı Belediye Başkanı Görmez ise Torbalı'nın 50 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Görmez, " Küçük Menderes havzasına ve çevre illere sağlık hizmeti verecek çok modern bir hastane kazanacak ilçemiz. Bir hayal rüya gerçeğe dönüşüyor. Cumhurbaşkamıza Başbakanımıza bakanlarımıza vekilimiz Atilla Kaya'ya ilçe başkanıma emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz gururluyuz." dedi. 

Hastanede 18 diyaliz yatağı, 10 genel yoğun bakım yatağı, 10 çocuk yoğun bakım yatağı, 10 adet cerrahi yoğun bakım yatağı, 4 ultrason odası, 2 mamografi odası ve 4 farklı görüntüleme odası yer alacak.

YENİ HASTANE TORBALI'YA İLAÇ OLACAK

Yapımına 2014 yılı sonunda  başlanan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi 70 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Hastanede 292 araç kapasiteli otopark ,bi rde helikopter pisti bulunuyor. Torbalı  Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’’ en büyük hayalim” dediği hastanenin arsası Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından tahsis edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.