Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da tahliye gerginliği! Günaydın: Zulüm ile abad olunmaz

Torbalı'da tahliye gerginliği! Günaydın: Zulüm ile abad olunmaz

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatıyla, Çakırbeyli Muhtarlık Hizmet Binasını tahliye etme kararı çıkmasının ardından mahalleye giden zabıtalarla vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın da Çakırbeyli Mahallesi'ne giderek tahliye işlemine karşı direnen vatandaşlara destek oldu.Günaydın, sosyal medyadan Belediye Başkanı Uygur'a tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 09:39

EGEPOSTASI-  Torbalı’da Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatının ardından zabıta ekipleri Çakırbeyli Muhtarlık binasında tahliye işlemi için çalışma başlattı.

Mahalle muhtarının tahliye için gelen zabıtalara direnmesi üzerine mahalle sakinleri de muhtara destek olmak için muhtarlık binasının önüne geldi. 

Olayların ardından AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın da Çakırbeyli Mahallesi'ne giderek tahliye işlemine karşı direnen vatandaşlara destek oldu.

Günaydın, tahliye işleminin hukuksuz olduğunu belirterek, tahliye işlemine karşı durdu.

Mahallede bir süre gerginlik sürerken, zabıtalar verilen mücadele sonucunda, muhatarlık binasını tahliye edemeden bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.

Günaydın, sosyal medyadan Belediye Başkanı Uygur'a tepki gösterdi.

Günaydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "Zulüm ile abad olunmaz. Çakırbeyli Muhtarlık hizmet binasını haksız, hukuksuz bir şekilde tahliye etmek isteyen Sn. Uygur’u yanlışlarından dönmeye davet ediyoruz. Kimse unutmasın ki biz buradayız hemşehrilerimiz, Muhtarlarımız sahipsiz değildir.." 

Daha sonra Günaydın, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın konuyla alakalı daha önceki konuşmasından bir kesit yayınladı.

Kaya videoda Uygur'u kastederek, “ Sonuç alabilmesine imkan yok. Ateş olsa, cürmü kadar yer yakar.. Biz burada muhtarlarımızın da Torbalı’daki kıymetli hemşehrilerimizin de yanındayız... Bundan hiçkimsenin kuşkusu olmasın." ifadelerini kullanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.