Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Kahkaha Tufanı

Torbalı'da Kahkaha Tufanı

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ isimli tiyatro oyunu bu kez Elif Özdemir ve Meriç Kırık tarafından Torbalı’da sahnelendi.

  • Ege Postası
  • 21.10.2019 - 11:57

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaşarak, 2007 yılında Beşiktaş Kültür Merkez'inde izleyiciyle buluşturdukları ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ isimli tiyatro oyunu bu kez Elif Özdemir ve Meriç Kırık tarafından Torbalı’da sahnelendi.  Torbalı Belediyesi tarafından ücretsiz organize edilen romantik komedi türündeki "Haybeden Gerçeküstü Aşk" kahkaha tufanı estirdi. Oyunculukları ile göz dolduran ikili, sık sık seyirciden alkış aldı. Yüzlerce tiyatroseverin izlediği tiyatro, büyük beğeni toplarken belediye tarafından ücretsiz tiyatroların yıl içerisinde Torbalı seyircisi ile buluşmaya devam edeceği kaydedildi.

TEKİN: BENZER ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK
Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar" adlı kitabından tiyatroya uyarladığı romantik komedi türündeki tiyatro  büyük beğeni topladı. Geçmişten günümüze kadın erkek ilişkilerinin mizahi bir dille yansıtıldığı ve izleyenlerin kadın-erkek fıtratına dair derin düşüncelere daldığı oyunun başrollerini paylaşan Elif Özdemir ve Meriç Kırık da başarılı performanslarıyla Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ı aratmadı. Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, “Belediye başkanımız İsmail Uygur’un talimatları ile kültür, sanat ve spor etkinliklerimiz hızla devam ediyor. Bu kapsamda çok güzel bir oyunu daha sanat severlerle buluşturduk. Benzer gösterilerimiz ve organizasyonlarımız devam edecek. Yine belediye bünyesinde kurduğumuz Kent Tiyatrosu’nda da çalışmalar devam ediyor. Onlar da en kısa sürede ilçe ve ilçe dışında gösterilerini gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.