Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da gelenek oldu

Torbalı'da gelenek oldu

Demokrasi nöbetine katılımın yoğun biçimde yaşandığı İzmir’in Torbalı ilçesinde, yeni evlenen çiftler nikâh töreni sonrası soluğu demokrasi nöbetinde alıyor.

  • Ege Postası
  • 25.07.2016 - 11:46

 Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Toplumun bütün kesimlerinin duyarlılığı zirve yapmış. Siyasi tarihimizde böyle bir sahiplenme yok” dedi.

Torbalı’nın Ayrancılar Mahallesi’nde düğünleri yapılan Volkan ve Aslı Şimşek çifti, daha sonra gelin arabasına binerek Torbalı Belediye meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katıldılar. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Düğün sonrası bir süreliğine demokrasi nöbetine katılmak, ilçemizde gelenek oldu. Vatandaşlarımızın tutarlı, duyarlı duruşları, demokrasiyi sahiplenme biçimleri, sabırları, dik duruşları bize gurur ve heyecan veriyor”  şeklinde konuştu.

Damat Volkan Şimşek, yaptığı açıklamada, düğünden çıktıklarını ve çok yorgun olmalarına karşın meydana geldiklerini söyledi. Şimşek, “Vatanımız, milletimiz için hep birlikte bu darbeye karşı çıkacağız. Meydanda bu kadar çok kişinin olması ve bizim de buna katkı sunmamız bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. Gelin Aslı Şimşek ise“Vatanımız için geldik, söylenecek çok bir şey yok” diye konuştu.

Başkan Görmez’in konuşmasının ardından Volkan Aslı Şimşek çifti de Torbalı Belediye Başkanı’na teşekkür ederek, demokrasi nöbeti tutanların arasına katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.