Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8642
%0
Altın 2.427,640
%-0.1
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da fabrikada kazan patladı: 2 ölü, 2 yaralı

Torbalı'da fabrikada kazan patladı: 2 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bakır tozu üretimi yapılan fabrikada kazan patladı, bir mühendis, bir işçi öldü, 2 işçi de yaralandı. Torbalı'da fabrikada kazan patladı

  • Ege Postası
  • 14.01.2019 - 19:03

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bakır tozu üretimi yapılan fabrikada bugün saat 17.15'te, üç üretim kazanından biri, büyük bir gürültüyle patladı.

Bu sırada kazanın yanında çalışan işçilerden Selçuk Çelebi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Fabrikadaki diğer işçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Selçuk Çelebi

İş kazasında ağır yaralanan mühendis Aziz Yıldız ise kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yıldız'ın yaşamını yitirmesi ile birlikte ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Tedavileri süren diğer 2 işçinin ise durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 

Olay anında patlayan kazanın bulunduğu bölümde 11 işçinin çalıştığı öğrenildi. Şans eseri yara almadan kurtulan 7 işçi ise uzun süre yaşadıkları olayın şokunu üzerinden atamadı. 

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.