Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da engelsiz yol ve kaldırım dönemi

Torbalı'da engelsiz yol ve kaldırım dönemi

Torbalı Belediyesi’nin ‘Engelsiz Yollar, Kaldırımlar, Sosyal Alanlar’ projesi kapsamında Çaybaşı Mahallesi’nde 2 kilometrelik yolu ve yaya kaldırımını kilit parke taşıyla döşedi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 11:59

Torbalı Belediyesi’nin engelli vatandaşların sosyal alanlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla uyguladığı ‘Engelsiz Yollar, Kaldırımlar, Sosyal Alanlar’ projesi kapsamında Çaybaşı’nda 2 kilometrelik yaya kaldırımını ve yolları kilit parke taşlarıyla döşedi. 
Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen  çalışmalara Çaybaşı Mahallesi’nde devam edildi. Çaybaşı trafik ışıklarından mezarlığa kadar olan ve uzunluğu 2 kilometreyi bulan caddeye sağlı sollu olmak üzere kilit taşı döşendi. Işıklandırma çalışmaları da tamamlanan caddeye döşenen kilit taşı toplamda 11 bin metrekareyi buldu. Çalışmalarını Çaybaşı Yenimahalle bölgesinde  sürdüren belediye ekipleri burayı da 15 bin metrekarelik kilit taşıyla bezediler. Mahallenin her tarafını kapsayacak olan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Belediye ekiplerinin çalışmaları sadece Çaybaşı’yla sınırlı kalmadı. Pamukyazı’ya 30 bin metrekare kilit taşı döşeyen ekipler ,Tulum’da 16 bin metrekare, Subaşı’da da  4 bin metrekarelik kilit taşı çalışması gerçekleştirdiler.

BAŞKAN GÖRMEZ, “ YAPILAN HER İŞTE ÖNCELİĞİMİZ ENGELLİLLER “ 

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün projelerde, yatırımlarda, çevre düzenlemelerinde, sosyal yaşam alanlarında engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek “Ekiplerimiz Torbalı’nın hemen her noktasında hummalı bir çalışma temposu içindeler. Çaybaşı’nın içinden geçen 2 kilometrelik caddeyi baştan aşağıya yeniledik. Aynı çalışmanın benzerini subaşı Mahallesi’nde gerçekleştireceğiz. Naime’de de bir meydan düzenlemesi sözkonusu.  Ayrancılar’dan Subaşı’ya; Yazıbaşı’dan Tulum’a kadar nerede düzeltilmesi, yenilenmesi  gereken yol, cadde varsa ekiplerimiz orada çalışmaları tamamlıyor. İlçe sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Bu çalışmaların tamamında önceliğimiz engelli  vatandaşlarımızdır.   ”dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.