Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Edip Akbayram ile Kurtuluş coskusu

Torbalı'da Edip Akbayram ile Kurtuluş coskusu

Torbalı'da Yunan işgalinden kurtuluşun 97'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Edip Akbayram ve kızı Türkü Akbayram hayranları ile buluştu.

  • Ege Postası
  • 08.09.2019 - 15:32

Torbalı'da bir haftadır devam eden ilçenin düşman işgalinden kurtuluşun 97'inci yıl dönümü kutlamaları 7 Eylül Stadı'ndaki final gecesi ile sona erdi. Halk oyunları gösterilerinin ve hep bir ağızdan İzmir Marşı'ın okunmasının ardından sahneye ilk olarak Türkü Akbayram geldi. Babasının arkasında vokal yapan ve ilk kez bir solo konsere çıkan Türkü Akbayram, stadı dolduranları coşturdu.  Türkü Akbayram, daha sonra sahneye babası ünlü şarkıcı Edip Akbayram'ı davet etti. Yaklaşık 10 dakika süren havai fişek gösterisinden sonra Edip Akbayram'ın sahneye gelmesiyle coşku daha da arttı.

Stadı dolduran binlerce kişi, Edip Akbayram'ın sevilen şarkılarına eşlik etti. Edip Akbayram'ın seslendirdiği, 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Bekle Bizi İstanbul', 'Aldırma Gönül' ve 'Hasretinle Yandı Gönlüm' gibi sevilen şarkıları, hayranlarından uzun süre alkış aldı.

Konserin sonunda Torbalı'ya gelmeyeli uzun yıllar olduğunu belirten Edip Akbayram, "Torbalı için böylesine önemli bir günde burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Konserin büyük bölümünü izleyen ancak başka bir programı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan CHP'li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yerine Torbalı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, Türkü Akbayram ve Edip Akbayram'a üzerine ilçedeki Metropolis Antik Kenti figürleri bulunan Grifon Heykeli'nin minyatürünü hediye etti. Tekin ayrıca, Edip Akbayram ve kızı Türkü Akbayram için doğaya fidan dikeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.