Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da doktora yönelik şiddet kınandı

Torbalı'da doktora yönelik şiddet kınandı

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şubesi üyeleri, Torbalı Devlet Hastanesinde genel cerrahi uzmanı doktorun hasta yakının saldırısına uğraması konusunda basın açıklaması düzenledi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2019 - 17:47

Torbalı Devlet Hastanesinin ana giriş kapısında düzenlenen basın açıklamasına Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçaoğlu, Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Ekrem Özdemir ve doktorlar katıldı.

Ekrem Özdemir, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının şiddet mağduru olmaya devam ettiğini kaydetti.

Sağlık çalışanlarına güvenli bir ortam sağlanması gerektiğine işaret eden Özdemir, "Sağlık çalışanına şiddet topluma karşı yapılmış utanç verici bir durumdur. Sağlık çalışanlarının şiddetle, karşı karşıya kalmaları ve bunun önüne geçilememiş olması önemli bir sorundur. Sağlıkta memnuniyetin yüzde 70'lere ulaştığı bir noktada, her zorluğa rağmen görevini en iyi şekilde ifa eden sağlık çalışanına şiddet kesinlikle kabul edilemez." şeklinde konuştu. 

Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından H.G, geçen hafta hasta yakını H.K'nin saldırısına uğramış, darp raporu alarak şikayetçi olmuştu. H.K, nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.