Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da çocuklara karne hediyesi

Torbalı'da çocuklara karne hediyesi

Torbalı Belediyesi sömestr tatilinde de çocukları unutmadı. 3 gün sürecek bir çocuk şenliğine imza atacak olan Torbalı Belediyesi, bu kapsamda tiyatro gösterileri, yazar buluşmaları, zumba, balon ve palyaço aktiviteleri ile seminerler gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 20.01.2020 - 13:17

Torbalı Belediyesi sömestr tatilinde de çocukları unutmadı. Cuma günü itibari ile karnelerini alıp tatile başlayan çocuklara bir sürpriz de Torbalı Belediyesi’nden geldi. 3 gün sürecek bir çocuk şenliğine imza atacak olan Torbalı Belediyesi, bu kapsamda tiyatro gösterileri, yazar buluşmaları, zumba, balon ve palyaço aktiviteleri ile seminerlerin gerçekleşeceği şenlikte her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Perşembe günü başlayıp cumartesi günü sona erecek olan etkinliklerden tüm çocuk grupları ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Çocuk Şenliği, tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocukların adresi olacak.

ETKİNLİK PROGRAMI

Perşembe günü saat 14.00’da Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ekibinin hazırladığı ‘Mikropsuz Bir Hayat’ isimli çocuk oyunu ile başlayacak olan şenlikler, aynı gün akşam 19.00’da yine aynı ekibin hazırladığı ‘Haylaz Pati’ isimli oyun ile devam edecek. 24 ve 25 Ocak’ta ise programlar çok daha dolu olacak. 24 Ocak Cuma Günü saat 13.00’da Çocuklar İçin Zumba isimli etkinlik gerçekleşecek. Saat 14.00’da Çocuklar Gülerse Gelecek Aydınlanır isimli programla Seyyar Palyaço etkinliği gerçekleşecek. Saat 15.00’da balon etkinliğinin gerçekleşeceği günün sonunda ise Atador Art Atölye’nin hazırladığı ‘Kırmızı Başlıklı Kıza Ne Oldu'’ isimli tiyatro gösterisi gerçekleşecek.

DOLU DOLU GEÇECEK

Cumartesi günü sona erecek olan şenliğin son gününde ise, ilk olarak tiyatro ile çocuklar güne başlayacak. Saat 11.00’da Yeşil Tüy Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı Honki Ponki isimli tiyatro gösterisi gerçekleşecek. Saat 14.00’da Çocuklar İçin Zumba etkinliği, saat 15.30’da ise ‘Neden Kitap Okumalıyız'’ başlıklı bir seminer gerçekleşecek. Seminere Yazar Elif Doğruyol konuşmacı olarak katılacak. Saat 16.30’da yine Seyyar Palyaço etkinliğinin gerçekleşeceği şenlik saat 19.00’da ‘Bize Bunu Yapma!’ isimli seminerle sona erecek. Bu seminer Aile Danışmanı ve Yaşam Koçu Tuğba Heseki tarafından verilecek. Çocuk Şenliği’nin Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un çocuklara bir hediyesi olduğunu ifade eden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, tüm çocukları etkinliklere davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.