Dolar 32,5959
%0.25
Euro 34,8234
%0.46
Altın 2.410,990
%-0.9
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Cem Belevi rüzgarı esecek

Torbalı'da Cem Belevi rüzgarı esecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 94.'üncü kuruluş yıldönümü Torbalı’da Cem Belevi Konseriyle Kutlanacak.

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 11:32

Türkiye Cumhuriyeti’nin resmen kurulduğu tarih olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İzmir’in Torbalı ilçesinde bir dizi etkinliklerle kutlanacak.  Ünlü pop sanatçısı Cem Belevi, ilçede halka açık konser verecek.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 15 Temmuz hain darbe girişiminin Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırmaya yönelik en ağır,  en vahşice saldırılardan biri olduğunu, benzer potansiyel tehlikelerin hala bulunduğunu belirterek şunları söyledi; “ Cumhuriyet’imizi 2 bin 200 yıllık devlet geleneğimiz ile yaşadığımız coğrafyadaki bin yıllık Selçuklu ve Osmanlı mirasının, o günün zor şartlarında elde edilmiş bir kazanımı olarak görüyoruz..  O nedenle Cumhuriyetimize yakışır bir kutlama programı ile bu kutlu günü bir kez daha anacağız. Bizlere bugünü kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi hayırla yad edeceğiz. Bütün bunları kutlarken, özellikle vatandaşlarımıza 15 Temmuz hain darbe girişiminin ne anlama geldiğine de sürekli vurgu yapmak, duyarlı olmak, Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın dikkat çektiği hususlarda  dikkatli olmak  zorundayız” şeklinde konuştu.

Torbalı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı etkinlikleri kapsamında resim sergisi, konserler ve bir dizi sosyal etkinlikler düzenleyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.