Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Ceceli rüzgarı

Torbalı'da Ceceli rüzgarı

Torbalı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kutlamalarını muhteşem bir konser organizasyonuyla taçlandırdı. Binlerce kişi unutulmaz saatler yaşadı

  • Ege Postası
  • 20.05.2017 - 11:25

İzmir'in Torbalı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenen etkinlikte Mustafa Ceceli sahne aldı.

Torbalı Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelerek 7 Eylül Stadyumu'nda konser veren Türk pop müziği şarkıcısı Mustafa Ceceli, şarkılarını binlerce kişi için söyledi. Torbalı halkı, 7 Eylül Stadyumu'nda hazırlanan konser platformuna çıkan Mustafa Ceceli'ye şarkılarında eşlik etti. Mustafa Ceceli'den önce sahneye çıkan Toprak Kardeşler de söyledikleri birbirinden hareketli rap şarkılarıyla geceyi renklendirdi.

GÖRMEZ: ŞEHİTLERİMİZİ, GAZİLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, 19 Mayıs'ın Türk tarihindeki anlamlı günlerden bir tanesi olduğuna değinerek, "Bu vatan için şehit düşenleri, yaralanıp gazi olanları unutmamalıyız. Onların canları pahasına sahip çıktıkları vatanımıza bizler de aynı irade ile sahip çıkmalıyız. Birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeli vatanımız üzerinde alçakça emelleri bulunanlara geçit vermemeliyiz. Bu doğrultuda gençliğimizi de geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Torbalı Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerde ve yaptığımız etkinliklerde gençliğimizin geleceğe daha güçlü girmesine gayret gösteriyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.